„A leragasztott szájú plüssállatokat is a Jobbik-Konzervatívok találták ki, tisztelettel jelezném” – hangzott el az ATV stúdiójában (VIDEÓ)

2024. február 26. 13:44

Brenner Koloman világosan fogalmazott a műsorban.

2024. február 26. 13:44
BRENNER Koloman

Mint arról beszámoltunk, a baloldali pártok vasárnap délután a Kossuth térre szerveztek nagy megmozdulást, hogy elérjék a közvetlen államfőválasztást Magyarországon, a Mi Hazánk és az LMP kivételével az összes ellenzéki párt jelezte, hogy ott lesz.

Ezt is ajánljuk a témában

Ennek ellenére a színpadot a tér felénél állították fel, mögötte nem voltak tüntetők, és a színpad előtt is csak lézengtek a demonstrálók, messze elmaradt a létszám attól, amelyre várhattak az ellenzék soraiban. Az esemény másnapján az ATV Start vendége volt Brenner Koloman, a Jobbik-Konzervatívok országgyűlési képviselője, aki elmondta: „A leragasztott szájú plüssállatokat is a Jobbik-Konzervatívok találták ki, tisztelettel jelezném!” – fogalmazott a politikus.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2024. február 26. 18:08
Hányinger ez az ember is, meg az egész (biznisz)párt mögötte. A DK leggerinctelenebb fiókintézménye. Meglátjátok, hogy ez a majom is csak addig fog főpolgármester-jelöltként haknizni, amíg nem utasítja Gyurcsány, hogy lépjen vissza az ő jelöltje javára (aki addigra már nem biztos, hogy GeLgely lesz).
llnnhegyi
2024. február 26. 15:33
Lökött náci párt képviselője. Az ATV kedvence.
ördöngös pepecselés
2024. február 26. 15:27
nem lehetett nehéz tükörbe néztek
Akitlosz
2024. február 26. 15:26
Én még nem találkoztam túl sokat beszélő plüssállattal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!