A Fideszt kiszolgáló Jobbikkal nincs összefogás!

2024. február 20. 14:31

Aki mégis összefog a Jobbikkal, az a Fidesz szekerét tolj.

2024. február 20. 14:31
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„A Nép Pártján ezúton szeretné nyomatékosan világossá tenni: a Fideszt kiszolgáló Jobbikkal nincs összefogás! 

Valódi ellenzéki nem foghat össze azzal a Jobbikkal, amelynek képviselői, polgármesterei gond nélkül átálltak a Fidesz oldalára többek között Győrben, Egerben, Budapest I., IV., XI. kerületében, vagy épp a XVIII. kerületben, ahol egy alpolgármesteri címbe került az ellenzéknek a készülő árulás megakadályozása.

Volt honnan meríteniük, hisz a Jobbik korábbi országgyűlési képviselői, Volner János, Bencsik János, Farkas Gergely és társai is sorra álltak át a Fidesz pártjára, mint ahogy a Mi Hazánk képviselőit is a Jobbik nevelte ki magából. 

Aki ebből nem tanulva mégis összefog a Jobbikkal, az vagy a Fidesz szekerét tolja, vagy egyszerűen csak alkalmatlan arra, hogy felismerje, kik árulják el rendre az ellenzéket, s így alkalmatlan az ellenzéki szavazók képviseletére is. 

A Nép Pártján ezért azokon a településeken, ahol az ellenzék összefog a Jobbikkal, külön indul el a választáson! A Fidesszel és kiszolgálóival nincs alku!

Maradok a Nép Pártján!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Jakab Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2024. február 21. 19:37
Miskolciak szégyen zsidója, dzsekobka, te még élsz???? De minek????? :)))))))))))))))))))
B_kanya
2024. február 21. 14:31
Ott ül a veréb a nyomottember irodája előtt és várja a sorsát.... https://www.vadhajtasok.hu/2021/09/13/jakob-az-elso-napomon-az-irodam-elott-fognak-ulni-a-fideszesek-mint-a-verebek-varjak-majd-a-sorsukat "Jakab Péter elmondta, az első héten minden kétharmados törvényt hatályon kívül kell helyezni. Az első napomon az irodám előtt fognak ülni az ÁSZ és a állami vezetők úgy, mint a verebek, várni a sorsukat, kivéve Polt Pétert, mert ő börtönbe kerül" Az a börtön dolog, az kellene lyákóppnak...
anonymtalan2
2024. február 21. 10:14
Ez hülye, de nagyon!
Majdmegmondom
2024. február 21. 07:00
Na mi történt? Valaki nem húzta le rendesen a wc-t? Ez a selejtes meg előbújt megint?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!