Szintet léptünk: Jakab Péter az amerikai nagykövet segítségével váltaná le az Orbán-kormányt (VIDEÓ)

2024. február 19. 18:37

A Jobbik bukott elnöke örül David Pressman tevékenységének.

2024. február 19. 18:37
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a magyar ellenzék vezetőivel egyeztetett David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete, valamint az a három amerikai szenátor, aki „a NATO és a hazánk előtt álló stratégiai ügyek” miatt érkezett Magyarországra.

A Magyar Nemzet megkereste a témában többek között Jakab Pétert is. A Jobbik korábbi elnöke azt mondta, „az Egyesült Államok a demokratikus berendezkedés felé tereli az országot”. A lap szerint

a politikus gyakorlatilag arról beszélt, hogy David Pressman a kormányváltáson dolgozik. 

Szabó Rebeka, a Párbeszéd politikusa azt nyilatkozta a Magyar Nemzetnek, hogy nem követi Pressman munkásságát. Ungár Péter pedig azt mondta, Pressman a magyar és az amerikai kormány közötti kapcsolatok erősítésén fáradozik

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint David Pressman valójában egy

nagykövetként üzemelő politikai aktivista”.

 

A politikus szerint a nagykövet nem diplomataként viselkedik, hiszen a dollárbaloldallal és a dollármédiával együttműködve foglal állást belpolitikai kérdésekben, és a kormányváltáson dolgozik. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Peter Kohalmi / AFP

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palika-2020
2024. február 20. 23:20
Én egy darabig azt hittem annyi emberség azért szorult bele, hogy nem társul féregekkel, tévedtem, ez is csak egy féreg.
Zsolt75
2024. február 20. 07:39
Az amerikai nép pártján...
PeterWeber
2024. február 20. 06:39
"Szabó Rebeka, a Párbeszéd politikusa azt nyilatkozta a Magyar Nemzetnek, hogy nem követi" a tartótisztjük munkásságát, az a párton belül timiKÉM feladata... 😄
Krupp Skya
2024. február 20. 06:33
Te is buzi vagy? Jó, jó nem gond csak mit szól hozzá a piros nyuszis papucsos öregasszony?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!