Walter Katalinnak le kell mondania!

2024. január 25. 19:50

Ha ezt nem teszi meg, a holnapi nap folyamán Karácsony Gergelynek kell felmenteni őt!

2024. január 25. 19:50
Wintermantel Zsolt
Wintermantel Zsolt
Facebook

„»Az utasokat ebbe a folyamatba nehéz lett volna bevonni, mert az olyan, mintha hálaadás előtt megkérdeznék a pulykát, hogy mi legyen vele« – Walter Katalin a BKK vezérigazgatója.

A Karácsony Gergely által kinevezett vezérigazgató így vélekedett ma a járatritkításokkal kapcsolatban. Ismerős valahonnan ez a gondolkodásmód?

Igen, nem kell messzire menni.

»A mocsár lecsapolásáról nem a békákat szokták megkérdezni« — Kóka János egykori SZDSZ-es gazdasági és közlekedési miniszter szavai máig visszacsengenek.

Ezt is ajánljuk a témában

Így gondolkodnak ők. Ez nekik a nyilvánosság, számukra ilyen a társadalmi párbeszéd, egyeztetés. A mézes mázas szavak mögött valójában ez a lényegük!

Walter Katalinnak le kell mondania!

Ha ezt nem teszi meg, a holnapi nap folyamán Karácsony Gergelynek kell felmenteni őt!

Az a főpolgármester, aki átláthatóságot, nyilvánosságot, a budapestiekkel való egyeztetést hangsúlyosan ígérte a kampányában, aki négy évvel ezelőtt részvételiségért felelős főpolgármester-helyettest nevezett ki és fizet neki és a stábjának sok millió forintot havonta, nem engedheti meg, hogy ilyen embert a posztján hagy.”

Fotó: MTI/Illyés Tibor

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. január 26. 23:27
Zsolti,én megértem,hogy frusztrált vagy…😂😂😂
Syr Wullam
2024. január 26. 11:32
"»A mocsár lecsapolásáról nem a békákat szokták megkérdezni« — Kóka János egykori SZDSZ-es gazdasági és közlekedési miniszter szavai máig visszacsengenek." Dehogy csengenek. Kóka személyesen Szijjártótól kapott diplomataútlevelet ... 🤭
masikhozzaszolo
2024. január 26. 08:34 Szerkesztve
Kirúgják, lemond. Lesz másik róka a tyúkólban. Marad mi volt. A pulykának, békának néző szemlélet.
pumuklik
2024. január 26. 08:10 Szerkesztve
Megérett a világ egy új Hitlerre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!