Ursula von der Leyennel tárgyalt Novák Katalin Davosban

2024. január 16. 17:19

„A megbeszélés középpontjában a magyar fiatalok és az Erasmus+ program állt” – írta közösségi oldalán a magyar köztársasági elnök.

2024. január 16. 17:19

Novák Katalin arról számolt be a közösségi oldalán, hogy Davosban Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével tárgyalt.

A köztársasági elnök azt írta, a Világgazdasági Fórumon

 sok nehéz kérdést kellett megvitatnunk Ursula von der Leyennel”.

Azzal folytatta: „megbeszélésünk középpontjában a magyar fiatalok és az Erasmus+ program állt”

„Bízom benne, hogy a magyar hallgatókat a továbbiakban sem fosztják meg a külföldi tanulás adta lehetőségektől” – zárta a bejegyzést Novák Katalin.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a magyra államfőt a POLITICO a „davosi piszkos tizenkettőbe” sorolta, vagyis azok közé, akiket nem látnak szívesen a Világgazdasági Fórumon.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Novák Katalin Facebook-oldala

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. január 17. 08:09 Szerkesztve
Még kit szop majd le a hoholfaszt szopó kvótaribanc a gyorstalpalón ezredessé kreált fèreg férjével a davosi feketemisén? Ursula von der pfizer, a köpcös geci által hatalomba manipulált aljas lotyó valaganak kinyalása, bazsalygással körítve megvolt. Itt a beszámoló is róla. Ki a soros? Az x vírussal fenyegető who führer? Klaus Schwab, aki szerint semmilyen tulajdonunk nem lesz? A magyarpusztító zsidó bunkergoblin, kéksárgába bújva, mint már 2x is megtette? Egyáltalán, mit keres ezen a helyen ez a buta kvótaribanc, győzike barátnéja, ahol a világ zsidó mocska áskálódik a normalitás felszámolására? A kibaszott köpcös gecinél nem arra kell figyelni mit hazudik, hanem arra, amit csinál. Elküldi a kvótaribancot a zsidó főnökeihez eligazításra, hogyan kell felszámolnia a magyar nemzetet, megsemmisíteni a tulajdonunkat, elvenni a készpénzünket, x vírus terrort szabaditani az emberekre, ha a háborus terrort felszámolja az oroszok győzelme... Szégyen!
5m007h 0p3ra70r
2024. január 16. 23:28
>>>szutykok 2024. január 16. 18:23 Remélem alaposan fertőtlenített az ellésügyi náci csúcskula után:DDDDDDDDDDDDDDD<<< Ursula Von der Liar 7 kölket ellett, de ettől még nem kell utána kezet mosni annak aki szóba áll vele. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
egonsamu
2024. január 16. 22:50
Kemény meló vezetö politikusnak lenni. Hányingert és utálatot leküzdve mosolyogni egy embermegvetö és gátlástalan népirtó bünözövel szemben. Én ezt bizony nem tudnám megtenni. Betárazni, célozni és bevégezni... azt szívesen tenném.
bodrigyuri
2024. január 16. 21:34
neaztnézzék...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!