Újabb baloldali formáció jelezte: beállnának Vitézy Dávid mögé

2024. január 09. 17:50

Korábban az LMP beszélt erről, most pedig egy másik politikai közösség elnöke jelezte: az elkövetkező napokban meg fogják keresni Vitézyt.

2024. január 09. 17:50
null

Székely Sándor, a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke beszélt arról, hogy a 2024-es önkormányzati választásokon a Szolidaritás civil partnereivel a budapesti kerületek több mint felében indítana polgármester- és képviselőjelölteket. Ez azt jelenti, hogy a civil szövetségnek listája is lesz, valamint határozott céljuk, hogy főpolgármestert is állítsanak – írja a Magyar Nemzet

A főpolgármesteri pozícióban a mozgalom akár Vitézy Dávidot is el tudja képzelni,

amennyiben megállapodást tudnának a kötni. A Szolidaritás elnöke szerint az elkövetkező napokban meg fogják keresni Vitézyt, aki jelenleg még nem döntött indulásáról, ám a Lehet Más a Politika (LMP) már bejelentette: ők is támogatnák, ha részt venne a megmérettetésen.

Székely Sándor élesen bírálta Karácsony Gergely főpolgármestert azon felvetés nyomán, hogy a főpolgármester a politikai vitákat rendre úgy próbálja megoldani, hogy áldozatként tünteti fel magát. A Szolidaritás elnöke úgy érvelt, hogy pontosan ezért van szükség az általuk képviselt civil alternatívára, amellyel kiszorítanák a pártpolitikát az önkormányzatokból.

A Szolidaritás választási programjának három főbb pontja lesz: megszüntetnék a Fővárosi Önkormányzat „pártkifizető” jellegét, a közlekedési problémák megoldását és a lakhatási kérdést is fókuszba emelnék.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. január 19. 22:34
Ugandai Bubunempolitizalok-0 2024. január 09. 20:33 ..."Orbánék szinte semmit nem adtak Budapestnek és folyamatosan ott szabotálnak, ahol tudnak."... A faszt hazudozzál bazdmeg! Nem is Pesten élsz! Minden, ami épült Pesten, az a KORMÁNYNAK köszönhető, és minden amit csak el lehetett baszni, az a Karigeri csürhéé. A lebunkózott vidéki is átkozódik, hogy nem talál BE, nem talál EL, és nem talál KI ebből a közlekedési labirintussá tett kurva városból, miközben az ő települése virágzóan újul meg a mezőgazdasági és az uniós támogatásokból, MÉG OLASZLISZKA IS, mert ha másképp nem, akkor a a cigányok közmunkában teszik csinossá, virágossá, élhetővé! https://img2.oastatic.com/img2/58117953/max/variant.jpg
csapláros
2024. január 19. 22:23
lájkbajnok 2024. január 09. 18:42 ..."A Fidesznek még jelöltje sincs. "... Mi a fasz? Nem örülsz, húgyagyú??? Neked kéne a legnagyobb csinnadrattával, cigánykerekezni, hogy az ellenséged Fidesznek nincs jelöltje!!! De te egy herélt kretén segghülye vagy hozzá, hogy propagandát csinálj belőle... És még te csodálkozol majd még az ötödik 2/3-on is??? Muhahaha.
syphax-2
2024. január 10. 17:28
Vitézy = abszolúte SZAKMAI fazon. A hülye ballib oldal nagy ziccert hagy ki, ha Őt nem támogatja az impotens-idióta karácsonyfasz ellen. De megérdemlik a sorsukat a "balosok", mert ez a ziccerkihagyás csak egy a sok közül.
paperfellow
2024. január 10. 04:17
Hát, akkor Vitézy el fog bukni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!