Őrült módjára hajtott át a zebrán: majdnem elgázolt egy gyalogost (Videó)

2024. január 08. 10:24

„Rengeteg ilyen eset megelőzhető lenne, ha sokan kellő óvatossággal közelítenék meg a gyalogátkelőket” – írta a felvétel beküldője.

2024. január 08. 10:24

Újabb döbbenetes felvételt osztott meg a Budapesti Autósok. A videón az látszik, hogy a Krisztina körúton majdnem elgázoltak egy gyalogost a zebrán. Szerencse, hogy a gyalogos időben észrevette a veszélyesen közlekedő autót és meghátrálásával el tudta kerülni, hogy elsodorja őt a jármű.

„Rengeteg ilyen eset megelőzhető lenne, ha sokan kellő óvatossággal közelítenék meg a gyalogátkelőket, ugyanis nagyobb esély lenne rá, hogy észrevegyék az átkelni szándékozó gyalogosokat” – írta a videó beküldője.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Videa

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2024. január 08. 12:47
Elég hülye helyen van a zebra, mert sokan mennek itt át a másik sávba és csak pár mp van hátrafigyelni, miközben a zebrát is figyelni kell. Nyilván az autós a hunyó, de oda vagy lámpa kellene, vagy zebra nem.
egonsamu
2024. január 08. 10:53
A megoldás az lenne, ha az ilyen barom autósból néhány évre gyalogost csinálna a hatóság...
DINO54
2024. január 08. 10:42
Hakapeszi szabadságon?
Asztis
2024. január 08. 10:39
Újra egy hatásvadász origo cím. Hibázott, mert hátranézett a sávváltás miatt. Záróvonal kéne a zebraig
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!