Orbán Balázs Svédország NATO-csatlakozásáról: A magyar kormány döntései nem függenek Törökország álláspontjától

2024. január 25. 06:21

A miniszterelnök politikai igazgatója ezzel együtt azt is kiemelte, hogy a magyar parlament „nem egy szavazógyár”.

2024. január 25. 06:21

Orbán Balázs az ATV-ben beszélt Svédország NATO-csatlakozásával kapcsolatban. A miniszterelnök politikai igazgatója arról beszélt, hogy a magyar parlament ülésezési rendje eltér a török parlamentétől, többek között ezért is Magyarország az utolsó állam, ami ratifikálhatja a kérelmet. Arról is beszámolt, hogy a kormány támogatja a csatlakozást, ezért is terjesztették elő a parlamentbe, és már korábban is egyértelművé tették, hogy

nem függenek Törökország álláspontjától.

Szerdán Orbán Viktor is megerősítette, hogy a magyar kormány támogatja Svédország NATO-tagságát.

Az viszont felmerült, hogy a kormánypárti képviselők egy része szerint, mivel Svédország politikai elitje az elmúlt 10 évben támadta Magyarországot, az alapot teremt arra, hogy további politikai konzultációkat kérjenek.

Nyitottak voltak erre a konzultációra, és Orbán Balázs szerint ezeket csak azért kérték, hogy megkönnyítsék a svédek dolgát.

Ez nem egy szavazógyár”

– utalt a magyar parlamentre a miniszterelnök politikai igazgatója.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. január 26. 03:49
A szemétkedésetek teljes zsákutca. A civilizált világ undorodik a rezsimetektől,kedves Balázs.
zolka50-52
2024. január 25. 10:31
Pitizzenek a svédek, ha akarnak valamit.
cinkegolyó
2024. január 25. 10:08
Szíjjártó hívta a svédeket tárgyalni, de azok azt mondták, nincs miről. Úgy látszik, mi jobban akarjuk a svéd NATO tagságot, mint a svédek.
csapláros
2024. január 25. 09:51
kerek-a-perec 2024. január 25. 08:19 ..."A miniszterelnök politikai igazgatója ezzel együtt azt is kiemelte, hogy a magyar parlament „nem egy szavazógyár”. ... A tény az balázskám, hogy a gazdid megparancsolta a cselédjeinek, hogy mit kell tenniük."... MÉG ha így is lenne. Az EP-ben a NATO-ban és a SVÉDEKNÉL meg ki a fasz parancsol bazdmeg? Az USA irányította Soros csicskák és kápók, a liberálnáci diktátorok, akik MINDEN úton gyarmatosítani akarják Magyarországot és a liberálnáci diktatúrát lenyomni a magyarság torkán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!