Nem sokon múlt a tragédia: gyorsforgalmi úton kerékpározott egy férfi (VIDEÓ)

2024. január 07. 08:15

Ha a biciklist azonosítja a rendőrség, súlyos büntetésre számíthat.

2024. január 07. 08:15

Felvétel készült arról, hogy egy férfi az életét kockáztatva kerékpárral hajtott fel az M85-ös autóútra – számolt be a Blikk. A videót készítő sofőr szerint a biciklis alig pár percet nyerhetett az életveszélyes mutatványával, ám ha a férfit azonosítja a rendőrség, akkor 

súlyos büntetésre számíthat. 

A lap szerint az elmúlt években már több hasonló eset is történt: olyan is volt, hogy éjszaka a forgalommal szembe hajtott egy kerékpáros. Minden esetben a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

A hajmeresztő felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Tények / Képmetszet

 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48-2
2024. január 07. 13:44
Ez valami hergelés akar lenni?Ha jól látom ez nem autópálya és a felvétel elejéhez semmi köze a végén kóválygó bringásnak.
békalepcse2.0
2024. január 07. 12:21
Nem tudom ki tudja értelmezni azt a tényt, hogy életveszély a leállósávon tartózkodni... Hogy a picsába kerül oda autó? Főleg olyan sebességgel hogy halálra gázolja az ott tartózkodót. Valami nagy hiba van az egyenletben és nem tudom megfejteni de talán tudtok segíteni.
zakar zoltán béla
2024. január 07. 10:09
drli1 8:54 IGEN!!!!! Borzalmas, ami az utakon megy!
mai nap
2024. január 07. 09:27
Nagyon elszemtelenedtek a biciklisták, mióta Karácsony mindent megenged nekik, sőt élen jár a szabályszegésekben. Még arra sincsenek tekintettel gyakran, hogy a saját életüket is veszélyeztetik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!