„Nagy múltú csökevények, halva született nagymamák, egyszemélyes magánszámok” – keményen kiosztotta az ellenzéket Tóta W. Árpád

2024. január 04. 15:35

A publicista nem sok esélyt jósol az ellenzék számára 2024-ben.

2024. január 04. 15:35

„Az EP-választást már most felírhatjuk a Fidesznek” – jósolta meg Tóta W. Árpád a HVG hasábjain.

A publicista legújabb írásában a hazai ellenzék számára próbált meg tanácsot adni 2024-es választások előtt. Tóta W. Árpád szerint egy pártba kellene összezsúfolni a teljes ellenzéket a győzelem érdekében. 

Elég lenne ide egy párt a rendszerváltásig, ez van. Utána lehet szétpattanni rózsaszíntől a vérvörösig minden árnyalattá”

– írta.

Így jöhetne létre a „szuperpárt”

A publicista szerint két jelentős ellenzéki párt van ma Magyarországon. Az egyik a DK, a másik pedig a Momentum. „Körülöttük a törmelék. Nagy múltú csökevények, halva született nagymamák, egyszemélyes magánszámok. Itt-ott tempózik egy-két használható ember, szakpolitikus, szólista, menedzser” – írta a többi pártról.

Szerinte az ellenzéki pártoknak úgy kellene tenniük, mint az MSZP-nek az 1990-es években. „Megszorított, liberalizált, osztogatott és privatizált – hol kétharmaddal, hol csak masszív többséggel.

Képes volt összefogni a komcsi nosztalgiától az európai föderalistákig mindent, és ma már látjuk: képes volt kormányozni, legalább úgy, mint a Fidesz”

– írta Tóta W. Árpád.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ekeke1
2024. január 08. 16:57
zatoicsi "Orbán szuronyok nélkül is tudott nyerni 4 ízben, demokratikusan, szabályosan." Ezen csak az lepődik meg aki még arra sem figyelt fel hogy 2006 nyara óta ,vagyis az EU 27 országában egyedülálló módon 18 éve,az Orban vezette Fidesz magasan vezette és vezeti az összes közvélemény kutatásban a népszerűségi listát.Igen, a balliberálisoket is.
vizesnyolcas
2024. január 05. 14:05
"az ellenzéki pártoknak úgy kellene tenniük, mint az MSZP-nek az 1990-es években" Akkor Tóta W nemcsak gonosz, de buta is.
syphax-2
2024. január 05. 08:56
Fantáziálj csak, fantáziálj hülye tótavé balfaszikám. Majd seggre esel nyárközepin, menetrendszerűen, és egy 'időre befogod a mocskos pofádat.... és EZT KÖVETŐEN majd úgy október táján újrakezded a "fakítást" úgy ahogyan azt ti szoktátok.....
Hohokam
2024. január 05. 08:38
Kurvára tudott kormányozni. Bokros csomag, komcsik visszatérése, szarér'-hugyér' elvtársi kistafírungolás, "ez itt nem közbiztonság" robbantásokkal tarkítva, szdsz-es kultúrharcig, csapból folyó "amagyarokantiszemiták" mocskolásig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!