Tóta W: A DK mellesleg utánégetővel száguld a sötét demagógiába!

2023. november 29. 14:20

A szemét Gyurcsány orvul színházjegyet mutyizott a párttagoknak! Nem jachtot – fogalmazott a HVG publicistája.

2023. november 29. 14:20
GYURCSÁNY Ferenc

A Mandiner vasárnap beszámolt róla, hogy jelentős kedvezménnyel kapnak jegyet a Demokratikus Koalíció tagjai a fővárosi fenntartású Katona József Színházban a novemberi előadások jegyáraiból.

Azóta az ügy kapcsán megszólalt megszólalt Vidnyánszky Attila is. Nagyon rossz irány és megengedhetetlen, amit a Katona József Színház tett azzal, hogy kedvezményeket ajánlott fel a Demokratikus Koalíció tagjainak – mondta Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója, a Magyar Teátrumi Társaság elnöke.

Szerdán Tóta W. Árpád is megfogalmazta a véleményét az ügyről.

A szemét Gyurcsány orvul színházjegyet mutyizott a párttagoknak!

Nem jachtot. Nem kurvákat. Nem kokaint. Nem vadászkúriát uniós pénzből, nem kaszinót, nem nyaralót CSOK-ra, nem sportkocsikat a jegybank pénzén, nem a komplett Balatont, nem milliókat aranyórára, nem pocaksüttetést különgéppel. Jegyeket a Katonába, harminc százalék kedvezménnyel” – írta a Facebook-oldalán.

„Hogy ez szabályos-e, azt nem tudom; én a HVG klubkártyámmal is kapok kedvezményt oda meg még ötszáz helyre, a presskártyával meg ingyen is bemehetek egy sor múzeumba – mindig a libsik járnak jól” – írta Tóta W. Árpád.

A DK és a földosztás

A DK mellesleg utánégetővel száguld a sötét demagógiába, konkrétan a földosztásnál tartanak, és lesz még lejjebb.

A legjobbkor jött nekik a szépségtapasz. Most jól rájuk égett, hogy ezek ilyen színházba járó kultúremberek. Már megint Gyurcsány nevet a végén!” – írta a publicista.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Denia
2023. december 02. 21:53
ilyet még akkor sem lehetne megtenni, hogy politikai hovatartozás alapján kedvezményben részesítsenek egy színházban, ha az privát fenntartásban lenne. De így, hogy közpénzből vannak eltartva, mint az összes többi, ez tényleg vérlázító. Tényleg meg kéne vonni tőlük az összes közpénzt. Csak ezért az egy húzásért.
madas
2023. november 30. 20:03
"A szemét Gyurcsány orvul színházjegyet mutyizott a párttagoknak. Nem jachtot. Nem kurvákat. Nem kokaint. Dehogynem! Azokat is. Mártha Imre bizony hogy kapott jakhtot sőt mellé még egy floridai luxusnyaralót is. Lackner elvtárs a videón mit mit szívott fel, tán nullás lisztet. Az aranyat sem kellett volna Tótának felhozni, mert az elvbarátai 2010 előtte 62 tonna aranyat loptak el, majdnem az összes aranytartalékot.
betakentaur
2023. november 30. 08:10
Bizonyos szintű üzletek megkötéséhez sajnos szükséges a yacht. Lehet küzdeni a valóság ellen, csak legyenek ismertek a következmények is.
irmag2
2023. november 29. 19:59
Böszme, tudod "a Várkert Bazárban: ütős koncertek várják a közönséget" Igyekezz, te is kaphatsz néhányat, már megdolgoztál érte és nem kedvezménnyel, teljesen ingyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!