Ma van a magyar kultúra napja

2024. január 22. 14:16

Ahol bármely nemzeti jelképet vagy nemzeti jelképnek tekinthető alkotást talál, azonnal jelentse az illetékeseknél!

2024. január 22. 14:16
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Ma van a Magyar Kultúra Napja.

Ennek alkalmából mindenki böngéssze a sajtót és a közösségi médiát, és ahol bármely nemzeti jelképet vagy nemzeti jelképnek tekinthető alkotást, tárgyat vagy személyt sértő posztot vagy kommentet talál, azonnal jelentse az illetékeseknél!

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wombatmenhely
2024. január 22. 22:56
A "Magyar Kultúra Napja" a mára méltán elfeledett Pozsgay elmeszüleménye, amelyet gyakorlatilag minden művház, iskola stb. kötelezően letudandó rutin feladatnak tekint. Persze majdnem olyan jelentéktelen, mint pl. a kanyarfúró-gyártók napja, így fásult egymásnak odamondogatásnál többet nem lehet belőle kihozni, így a háromnapos műbalhé kategóriáját sohasem érte el, és nem is fogja elérni.
lemez
2024. január 22. 21:08
Az a ti szokásotok.
Jose
2024. január 22. 20:20
Az alcím pont ellenkező értelmű, mint a szöveg. Mi a fax van itt?
Haramia
2024. január 22. 19:56
Sokszor nyakatekert(kifordított, elferdített) magyarázkodással akarsz középen maradni és okosat szólni. Próbálkozni, persze, mindig lehet. Egy kicsit ide is egy kicsit oda is csapni, avagy egy kicsit ezt is egy kicsit azt is dicsérni; értékzavarosnak tűnik- különösen, ha a végén pl. a "le vagytok szarva" áll.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!