„Lebuktak!” – így értékelte Vitézy Dávid Karácsonyék járatritkító akcióját (VIDEÓ)

2024. január 22. 20:54

Vitézy szerint a városvezetés „megpróbálta a fű alatt intézni az ügyet, miközben mindig arról van szó, hogy be kell vonni az érintetteket a döntésekbe”.

2024. január 22. 20:54

Vitézy Dávid volt a Hír Tv Napi aktuális című műsorának vendége, amelyben többek között arról kérdezték: mi a véleménye arról, hogy a városvezetés több vonalon is csökkentette a BKK járatainak számát.

Nem jelentették be sehogy, lebuktak!

Egészen pontosan az történt, hogy a Közlekedő Tömeg nevezetű civil szervezet tette közzé, hogy változnak a menetrendek, a közvélemény ebből értesült, és a BKK azt követően tett ki egy közleményt – amelyben maguk is elismerik – hogy járatritkítás jön. Megpróbálták ezt a fű alatt intézni, miközben mindig arról van szó, hogy be kell vonni az érintetteket a döntésekbe” – fejtette ki Vitézy Dávid a műsorban, amelyet teljes terjedelmében alább tekinthetnek meg:

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: BKK Facebook-oldala

 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bambuci
2024. január 23. 06:34
Jo lenne ha a Fidesz nem inditana ellenjelöltet vitezyvel szemben. Vitézy kellene megválasztani. Jo kompromisszumot tudna kötni a kormánnyal. A kozlekedesfejleszetesre kozutfejlesztesre megnyomnak egy kis pénzzel, cserébe a kormany folytathatna az ingatlanfejlesztéseit.
pollip
2024. január 22. 21:23
Lebuktak. A Lánchíddal. Is.
véna
2024. január 22. 21:16
Geli ott se vót.
states-2
2024. január 22. 20:57
Igazi balfaszgeri megmozdulás volt ez a járatozás. Összevissza hazudozás, majd lebukás. Business as usual.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!