Kerékbilinccsel a gumiján indult el a BMW, nem lett jó vége (VIDEÓ)

2024. január 28. 12:32

A sofőr mentségére szolgálhat, hogy az ilyenkor szokásos figyelmeztető matricát nem ragasztották fel az ablakára.

2024. január 28. 12:32
null

Nem mindennapi jelenetet rögzített a Budapesti Autósok egyik olvasójának kamerája a Fehérvári úton. Egy szabálytalankodó, és ezért kerékbilincset kapó BMW sofőrje nem törődött a kerekén feszülő eszközzel, és elindította a kocsit.

Mentségére szolgálhat, hogy az ilyenkor szokásos figyelmeztető matricát nem ragasztották fel az ablakára.

Épp folyamatban volt a felhelyezés, vagyis a közteresek felrakták a bilincset a kocsira, a büntetést is rátették a szélvédőre, de matrica még nem volt. Visszamentek a kocsijukhoz, mert gondolom, az előtte parkolóra is bilincset akartak rakni. Pont ekkor ért az autójához a BMW-s hölgy, és nem észlelte a bilincset, csak a büntit a szélvédőn. Elindult, szerintem azt hitte, hogy a padka miatt indult nehezen a kocsi” – írta a felvétel készítője.

Nyitókép: képernyőmentés

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. január 28. 19:21 Szerkesztve
A Bp-i autósok az kb a legeslegalja.
Marco Polo
2024. január 28. 18:49
Jó néhány évvel ezelőtt egy platós kisteherautó sofőrje a kelenföldi vasútállomás közelében nagykalapáccsal verte le a kerékbilincset... két ütés elég volt !!!
letsgobrandon-2
2024. január 28. 15:27
nők... pfff a vak is látná
Dunhill67
2024. január 28. 15:02
uh.....csajok,ti inkább mást fogjatok a kezetekbe mint slusszkulcsot...mindenki jobban jár:)...kizárt,hogy nem vette észre,vajon az anyósülés felől mászott be,vagy mi??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!