Karácsony Gergely újra hazudik

2024. január 27. 13:03

És a megoldás helyett megint álságos konfliktust generál a kormánnyal.

2024. január 27. 13:03
Wintermantel Zsolt
Wintermantel Zsolt
Facebook

„Karácsony Gergely újra hazudik és a megoldás helyett megint álságos konfliktust generál a kormánnyal.

Egyrészt a Kúria döntött, amikor fuvarozók indítottak pert egy vidéki település hasonló teherforgalmi behajtási díja miatt. Ezt a Kúria döntést kezdték a Kormányhivatalok  országosan, egységesen érvényesíteni.

Nem a kamionok behajtásának korlátozásával van baj, hanem a díjszedéssel, amire nincs egyértelmű törvényi felhatalmazása az önkormányzatoknak!

Teljesen hazug és aljas Karácsony azon állítása, hogy bárki is, pláne a kormány kamionokkal akarná elárasztani Budapestet, vagy bármely települést.

A Főváros továbbra is szabályozhatja a forgalmat és kitilthatja a kamionokat, csak a behajtási engedélyért nem kérhet pénzt!

Karácsony inkább dolgozzon, készítsen javaslatot, éljen felterjesztési jogával, hogy a Parlament alkosson jogszabályt, amelyben a teherforgalmi behajtási engedélyekért az önkormányzatok díjat kérhessenek!

Ez lenne a dolga és nem a hisztériakeltés!

Kapcsolódó vélemény

undefined

Karácsony Gergely

Facebook

Idézőjel

Küldjük el a kormányhivatalt a… legalább a bíróságra.

Nyitókép forrása: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jooeee
2024. január 28. 18:21
Ez nem újdonság, ugyanis ez a tróger Gergő még az életben nem mondott igazat. Az ilyen tróger a libsi normáknak maximálisan megfelelő megfelelő alak.
Lajoss
2024. január 28. 15:45
Az igazmondó wintermantel zsolti… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
connorj
2024. január 28. 09:15
Zsolti! Megint sétáltam itt a szép városunkban. Láttam egy csomó ronda szürke kockaépületet... HÁNYOK TŐLÜK. ZSOLTI! VIKTOR VASARELY NÉPÉNEK PROMINENS SZEMÉLYE! FESTÉSSEL ORNAMENSEK FELHELYEZÉSÉVEL EGY SZÍNES VÁROST LEHETNE LÉTREHOZNI. IDEIGLENES FESTÉSSEL TÖBB HELYEN. LEGYÁRTANI EGY MAGYAR ÉPÜLET FESTÉK GYÁRAT ÉS TÓLNI AZ IDEIGLENES MAJD KÉSŐBB VÉGLEGES MEGOLDÁSOKAT. NEM LENNE HORBILIS PÉNZ. A MŰEGYETEMISTA LÁNYOK ÉS SRÁCOK SKICCEIBŐL ZÁPOROZNÁNAK AZ ÖTLETEK. VEGYÜK ÉSZRE. AZ ELMÚLT SZÁZ ÉV ÉPŰLETEI JÓ TEHERBIRÁSÚ RÁCSSZERIEZETEK. EZ VAN. A BURKOLAT MEGDIZÁJNOLÁSAVAL EGY MODERN SZINES MANDALÁVÁ VÁLNA A VÁROSUNK. UI: AZ ELSŐ ÉPÜLET AMINEK ÉPÜLET BURKOLATÁT AZONNAL ÁT KELLENE ALAKÍTANI: A SZENTISTVÁN BAZILIKÁVAL SZEMBEÁLLVA A TÉREN A BALRA LEVŐ SZUTYOK IRODAHÁZ. UI2: PÉNZT NEM ELLOPNI.
Majdmegmondom
2024. január 27. 21:32
Ez a Karácsony mindig harcol a kormánnyal, még akkor is harcol, amikor nincs igaza, pedig soseincs igaza, ezért aztán érdemes harcolnia. A helyett, hogy dolgozna, a cím érdekében folyamatosan meg akar felelni annak az idióta Fletónak... Ezért fog bukni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!