Karácsony ellehetetleníti a választások előtt a Budapest-bérlet folytatását

2024. január 04. 09:54

A „minél rosszabb a magyar embereknek annál jobb az ellenzéknek” taktikát követve.

2024. január 04. 09:54
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Karácsony a Budapest-bérlet esetében is hazudik – mondjuk ebben semmi újdonság sincs.

Az index által kiszivárogtatott levelezés alapján, amiben szerepel Draskovics Tibor, Gyurcsány egykori minisztere is, nagyon úgy néz ki, valójában a kormányra mutogató Főváros fúrta meg a Budapest-bérletet - eddig a hír; ám vegyük észre a hazugság mögötti taktikát.

AZ előszeretettel áldozati pózban tetszelgő Karácsony »rugalmas elszakadással« ellehetetleníti a választások előtt a Budapest-bérlet folytatását, hogy a minél rosszabb a magyar embereknek annál jobb az ellenzéknek taktikát követve elégedetlenséget szítson a joggal felháborodó választók közt és learassa annak politikai hasznát a választásokon. 

álomszuszék úr nyilván ezt nem egyedül, hanem a Városházán állomásozó DK -s kontingens segítségével sütötte ki

2024-ben viszont lehetőséget kapunk rá, hogy Budapest működése visszatérjen a normális mederbe. Ne szalasszuk el”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: PETER KOHALMI / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. január 05. 22:35
az Orbán-kormány 6 + 12 MILLIÁRDDAL tartozik a fővárosnak. ( Lánchid felújitása + közösségi közl támogatás) A Lázár nevű matematikus számitása szerint a főváros 2 milliárddal lóg a MÁV-nak. ( ami lehet, hogy igaz, látva a BRUTÁLIS ORBÁNI INFLÁCIÓT) Egye fene, adjon Orbán csak 16 milliádot és kwittek vagyunk. A HATALOMMÁNIÁS ORBÁN RESZKET, mert látja, mekkorát buknak majd a tavaszi választásokon. Hiszen a FIDESZNEK MÉG JELÖLTJE SINCS a POSZTRA. Ezért próbálja rágalmakkal lejáratni az ellenzéket. A FIDESZ kampánya az utóbbi évtizedben kizárólag negativ kampány. Semmit nem mondanak a terveikről, elképzeléseikről, programjukról. Csak mocskolódnak, és ebben az itteni trolljaik hűségesen követik őket.
Tommaso
2024. január 05. 19:09
Ugyan az itt mocskolódó orbán-trollok nem tudnak számolni, de azért nézzünk néhány számot. (nézni talán tudnak, ha-ha) A kormány már Tarlós idején is, és azóta is, évi 12 MILLIÁRD-dal száll be a tömegközlekedésbe ( a budapestiek által befizezett adókból) + 6 MILLIÁRDDAL még tartozik a Lánchid miatt. Ez 18 MILLIÁRD. Lázár - Orbán lánczos kutyája - 2 MILLIÁRDOT követel a fővároson. Lehet, hogy a BRUTÁLIS MÉRTÉKŰ ORBÁNI INFLÁCIÓ miatt jogos a 2 milliárdos követelés. OK, idén adjon a kormány csak 10 milliárdot, és rendben vagyunk.
Tommaso
2024. január 05. 19:09
Ez a Lázár egy nagy hazug takony tróger, a Budapestet tönkretenni akaró Orbán nevű Felcsúti Diktátor Lánczos kuttyája.
jooeee
2024. január 04. 21:53
Ez a Karácsony egy kis hazudozó takony tróger. Szebb világban az ilyen gazembereket simán felkötötte a nép.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!