Karácsony bejelentette: ennyivel csökken a Budapest-bérlet ára!

2024. január 30. 08:40

A főpolgármester a megyei bérletek miatt kénytelen volt árat csökkenteni, amivel jól járnak a fővárosiak.

2024. január 30. 08:40
null

Megírtuk, hogy Lázár János és Karácsony Gergely korábban közös közleményt adott ki, melyben leszögezték: az utasok járnak legjobban a miniszter és a főpolgármester megállapodásával. 

Most Karácsony a Facebookon posztolt: „Csupa jó hírem van! Március 1. után is érvényes marad a Budapest-bérlet minden városon belüli közösségi közlekedési szolgáltatóra, ráadásul tíz év után ismét csökkentjük az árát: 

9500 helyett 8950 forintba kerül majd!”

Karácsony szerint az új bérletrendszerrel a budapestiek és a Budapestre érkezők is olcsóbban utazhatnak. „De a budapestiek duplán jól járnak. Az egyszerűbb és olcsóbb bérletvásárlással az agglomerációból érkezők közül többen választják majd a közösségi közlekedést az autó helyett. 

Budapest fellélegezhet!”

 – jelentette ki a főpolgármester.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: BKK - Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldala

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paracelsus-2
2024. január 30. 13:45
Kizárólag vármegye bérletet szabad venni, akár kimozdul valaki Pestről, akár nem. Minél kevesebb pénz folyik be lótolvaj Gerihez és rabló cimboráihoz, annál jobb. Mocskos bolsi férgek!
cutcopy
2024. január 30. 13:36
Drazsé elvtársnak ez biztos nem tetszik, komoly lenyúlható milliárdoktól esnek el ott a BKK-nál..
ördöngös pepecselés
2024. január 30. 10:46
azt hiszem ez a lehetőség határtalan lehetőséget nyújt a Romentumosoknak alig 600ft-ért korlátlanul ugorhatnak le vidékre tán még a romkocsmák is elnéptelenednek
Srptk
2024. január 30. 09:59
Pedig nemrég még emelték, most meg csökken! Csak nem az a csúnya Kormány?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!