Ismét megbüntette Kövér László Hadházyt, a képviselő követőinél kezdett el kalapozni

2024. január 03. 11:49

Bár kijelentette, hogy „az összeg szerencsére nem teszi tönkre anyagilag”.

2024. január 03. 11:49

Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő közösségi oldalán számolt be arról, hogy „most éppen 650 ezer forintra büntetett a »parlament« beteg lelkű, fura ura”

„Valami perverz vágytól vezérelve Kövér László nagyon látni akar engem az ócska színházának gombnyomogatós előadásain, és személyesen dönt arról, hogy kegyeskedik-e elfogadni az indoklásomat, amikor kénytelen lemondani a társaságomról” – tette hozzá. 

Majd  ismertette, hogy a mostani „bűne” az volt, hogy „az egyik novemberi gombnyomogatás helyett egy különösen fontos, pécsi bírósági tárgyaláson vettem részt. Az ügy tárgyalásait azért követtem országgyűlési képviselőként személyesen is figyelemmel, mert egy rendszerszintű visszaélésről szólt.” 

Hadházy azzal folytatta, hogy „a házmester először igazolást kért a pécsi bíróságtól, hogy tényleg részt vettem-e a kérdéses időpontban a tárgyaláson, majd miután a bíró ezt visszaigazolta, Kövér önkényesen úgy döntött, hogy mégis megbüntet 650 ezer forintra”.

Még a bankszámlaszámát is megosztotta

Mint a bejegyzésből kiderült, ezt a büntetést nem tudja ledolgozni, „mert itt nem pénzt kell befizetnem, hanem Kövér már le is vonta a fizetésemből.”

 „Bár a családom költségvetése természetesen megérzi és bosszant, hogy Kövérnek perverz kéjt okoz a büntetés, 

az összeg szerencsére nem tesz tönkre anyagilag. 

Ezért csak azokat kérem, akiknek ez tényleg nem okoz gondot, hogy segítsenek lehetőségeikhez mérten a házmester örömét elrontani ennek a beteg idegzetű embernek fityiszt mutatni” – és megosztotta a posztban a bankszámlaszámát is a képviselő, melyre várja az utalásokat.

Hadházy Ákos gondolatait azzal zárta, hogy mindent meg fogok tenni a jövőben is, hogy „ne játsszam el még Kövér kedvéért sem, hogy ez egy működő parlament”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala
 

 

 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoknis
2024. január 04. 16:04
Vajon mitől független Hadhàzy úr, valószínűleg csak a józan észttől és a hazaszeretettől. Mindezt jó fizetésért...
urban63
2024. január 04. 07:21
Ez a lófaszképű, nem a zuglóiak dolgával kell foglalkoznia?
2024. január 04. 05:24 Szerkesztve
Ez egy fontos hír. A mikroadományok következtében H. Ákos egyösszegben dollár/font-ban kifizette a büntit...
iimre
2024. január 03. 21:45
"antal-jozsef-2 jan 03. 18:04 Na, gondolj bele de őszintén! Ezeknek kellene törvényeket alkotni, benyújtani, elfogadni, igazgatni egy országot!!! Anyám, borogass!!!" Ha az internacionalista ballibsik lennének hatalmon, nem sokat kellene gondolkodniuk, csak szolgai módon végrehajtani Brüsszel utasításait, mint az új lengyel kormány is teszi a napokban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!