Így fog kinézni Budapest 50 év múlva a mesterséges intelligencia szerint (VIDEÓ)

2024. január 23. 06:37

Modern, tiszta, de a történelmi arculat is megmarad.

2024. január 23. 06:37

Az Énbudapestem.hu megkérdezte a Mesterséges Intelligenciát, hogy a rendelkezésére álló adatok alapján milyen jövőt képzel el nekünk Budapesten, 

a végeredmény pedig lélegzetelállító.

Rengeteg a zöld, szupermodernek a közlekedési eszközök, tisztaság van, de a történelmi épületek is a helyükön állnak.

Íme, a videó, amit a portál a TikTok-ra is feltöltött:

@enbudapestem Megkérdeztük a Mesterséges Intelligenciát, hogy a rendelkezésére álló adatok alapján milyen jövőt képzel el nekünk Budapesten. 🌇 Neked hogy tetszik a jövő Budapestje? #midjourney #ai #aibudapest #budapest2073 #budapestinthefuture #budapest #énbudapestem #fy #fyp #magyartiktok🇭🇺 #tiktok #tiktokgood #musically #love #follow #followforfollowback #like #music #tiktokmemes #cute #likeforlikes #tiktokhot #duet ♬ This Is Not Phonk - Bgnzinho

Nyitókép: TikTok-videó

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. január 23. 17:32
Addigra már poraim se lesznek, de nem akarom, hogy a csodálatos panorámát és fantasztikusan gyönyörű parlamentünket egy vonat takarja el. A vonat menjen a föld alá! Egyébként a mi országunk és a mi városaink remélem nem lesznek amerikai módra szétcseszve!
Uztu
2024. január 23. 13:55
Átrakják a parlamentet a túloldalra? 🤣🤣😍😍
lbs0420
2024. január 23. 12:48
Elnézve vasútgépész a Mesterséges Intelligencia által elkövetett ábrát amelyen egy járműféleség látható, van még mit tanulni az MI-t betanítóknak! A jármű valamiféle egysínű - MAGLEV (Mágneses lebegtetésű) vasutat akarna ábrázolni, de a valóságban a már sikeresen üzemelő ilyen járművek esetében azok nagyon nem így néznek ki! Ezek a járműve a sínpályájukat körbe veszik ezért szaknyelven "nyeregvasútnak is hívják azokat. A képen valamiféle hullám által alátámasztott fantázia rajz van, amely az MI kezelők totális pancserségére vall! Nem ártana,ha mielőtt hülyeséget programoznának be, kikérnék a tényleges szakértők véleményét, mert az ilyen képek komolyan vehető szakemberek számára a közröhej témái!
bagoly-29
2024. január 23. 12:24
Mese habbal. Ha lesz eszük az akkori lakosoknak, ebbe nem mennek bele!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!