Ha Magyarország a nemzetközi baloldal célpontja, akkor azt mondom, hogy jó úton járunk!

2024. január 17. 22:10

Egy konzervatív kormány ugyanis mindig nemzeti, míg egy baloldali mindig globalista.

2024. január 17. 22:10
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Ha Magyarország a nemzetközi baloldal célpontja, akkor én azt mondom, hogy jó úton járunk!
Egy konzervatív kormány ugyanis mindig nemzeti, míg egy baloldali mindig globalista.

Az első a lokalitás, míg a második a globalista érdekeit szolgálja.

A nemzeti mind fizikai, mind lelki, szellemi értelemben épít: házat, házat; míg a globalista a pusztításban, a káoszban és a bizonytalanságban érdekelt a jakubinus diktatúra óta!

Júniusban lehet a kettő között választani!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: UNION EUROPEENNE / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. január 19. 06:49
Egy konzervatív kormány ugyanis mindig nemzeti, míg egy baloldali mindig globalista." azaz hazaáruló. A zsidó Pikler Gyula professzor!! a pesti jogi karon, így szólt a magyar diákjaihoz 1901-ben: „Az én célom az, hogy az önök szívéből az olyan kicsinyes fogalmakat, mint haza, nemzet, kiirtsam.” Aztán az ő vezérletével alakult meg a zsidóktól hemzsegő balos Galilei kör, amelynek a főleg zsidó tagjai lettek a véresen balos Dicsőséges Tanácsköztársaság dicső vezetői... aztán elmenekültek és külföldről rongálták a hazájukat...aztán némelyikük hazatért, például Rákosi Mátyás és itthon teremtett újra rémuralmat... most pedig Soros, Bloomberg, Zuckerberg, Sulzberger, Zucker, Pressman, Charles Gati, Kati Marton, Korányi néz "ferde" szemmel azokra, akik nemzeti érzelműek, akiknek fontos a család Isten, haza.." van ezek között keresztény?
catalina11
2024. január 19. 06:46
Ha Magyarország a nemzetközi baloldal célpontja, akkor azt mondom, hogy jó úton járunk!" én is mindig megnyugszom! Az is élmény, ahogy kormányinfón Soros rágcsálói, a Telex, 444, 24.hu, RTL, HVG, Népszava firkászai próbálnak fogást találni Gulyás Gergelyen és mindig beégnek.
2024. január 18. 08:54 Szerkesztve
Nem az iránnyal van baj, csak ne térjünk le róla. Ne kacsázzunk. Ne engedjen a kormány semmiben, addig mi sem fogunk.
Pelso j.
2024. január 18. 08:18
tomi, Magyarország nem célpontja senkinek. A világ normálisabb fele tisztában van azzal, hogy ti nem vagytok egyenlőek az országgal. Jó úton meg akkor járnánk, ha pl legalább a látszat kedvvért felelős gazdálkodás folyna a közpénzekkel. De már az sem számít, ugye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!