Donáth Anna elszabadult: szerinte a terrorizmus vádjával lekapcsolt Szkíta-szektának köze van a Fideszhez

2024. január 27. 10:12

A felvetés azért is érdekes, mert a mozgalom fő célja pont a kormány megbuktatása, és a hatalom erőszakos átvétele volt.

2024. január 27. 10:12

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a hatóságok egy összehangolt akció során, 150 rendőr bevetésével tíz helyszínen kapcsolták le a Szkíta-csoportot, amelynek célja nem kevesebb volt, mint: átvenni az irányítást Magyarország felett, megbuktatni a kormányt, lefegyverezni a rendőrséget és a katonaságot. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az esettel kapcsolatban, Donáth Anna is megosztotta gondolatait Facebook-oldalán. A momentumos politikus szerint 

a magukat szkítának tartók nemcsak eszmeileg, hanem személyileg is kötődnek a parlamenti frakcióval rendelkező Mi Hazánk Mozgalomhoz, a Fidesz fasiszta tagozatához”. 

Donáth szerint ez azért sem meglepetés, mert a Mi Hazánk számos félkatonai szervezettel tart vagy tartott fenn szoros viszonyt, mint a Betyársereg vagy a Magyar Gárda utódszervezetei. „Ez a szélsőjobboldali szubkultúra a felelős a cigánygyilkosságokért, a bőnyi rendőrgyilkosságért, a Budaházy-féle terrorcselekményekért és számos más, rasszista indíttatású bűncselekményért. (...) Az elmúlt napok eseményei jól mutatják: az állampárt egyre kevésbé tudja kontroll alatt tartani az általuk elszabadított indulatokat és gyűlöletet” – olvasható a politikus bejegyzésében.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gasztronauta
2024. február 12. 13:34
Annus a Szkíta Szektának az OPNI-hoz van köze.
zoknis
2024. január 28. 10:24
Szerencsétlen liba, elfogyott a gyógyszere....
evpus
2024. január 27. 18:41
A 0%os banda szeretne túlélni, remélem nem szavaz rájuk senki!
optimiska-2
2024. január 27. 18:12
A momentumnak kb annyi esze lehet mint a a szkítáknak. Mindkettő buta, lúzer banda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!