Demszky megfejtette Karácsony Gergely titkát: szerinte ezért lehet újra főpolgármester

2024. január 22. 18:58

Demszky arról is beszélt az interjúban: A főpolgármester az ország második embere, ezért jó ha beszél angolul, németül.

2024. január 22. 18:58

A Magyar Nemzet szemlézte hétfői cikkében Bolgár György Demszky Gáborral készített interjúját, amelyben az egykori főpolgármester a beszélgetés alatt kifejtette: a főpolgármester-választáson rengeteget számít, hogy ki mennyire ismert a jelöltek közül. Szerinte ennek volt köszönhető Karácsony győzelme, és emiatt esélyes nyáron is, mert ő a legismertebb. Demszky büszkén idézte fel, hogy 

neki is 90-95 százalékos volt az ismertsége, amikor politizált.

Demszky Gábor a műsorban azt javasolta Karácsony Gergelynek, hogy egy fél évet töltsön el az Európai Parlamentben, mert szerinte jót tenne neki is és a fővárosnak is. A portál szerint az interjú elején egyébként valószínűleg nem szándékosan, de keményen oda is szúrt Karácsonynak, mert

Demszky szerint a főpolgármester az ország második embere, ezért jó ha beszél angolul, németül, tárgyalóképes idegen nyelveken.

Az egykori főpolgármester szerint ennek ellenére Karácsony Gergelynek még így is jó esélye van az újrázásra, és szerinte Budapest a helyén van, elégedett azzal, amit kései utódja tesz a fővárossal.

A Demszky Gáborral készült interjút alább tekinthetik meg:

Nyitókép: YouTube


 

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
omega
2024. január 25. 16:29
Budapest "megérdemli", hogy Karácsony is annyi ideig legyen főpolgármester, mint ameddig Demszky volt! Én 50 km-re lakom Budapesttől, és minden nap jókat derülök az idióta budapestieken.
laborka
2024. január 23. 05:37
Az rendben van, hogy "Budapest a helyén van" ((egyébként totál értelmetlen megfogalmazás, én sem láttam, hogy elmászott volna valamerre)). A probléma az, hogy Karácsony II. Gergely nincs a helyén.
Nagyvakond
2024. január 22. 23:06
Demszky Gábor kifejtette, hogy... 🥱
lefty67
2024. január 22. 21:52
Ismertség...erre büszke? Ez az ürge HÚSZ évig volt az ország leggazdagabb városának vezetője, és nem maradt utána semmi, de semmi ami kézzel fogható, amit mutogatni lehetne, hogy igen ez az ő kezenyoma!!! Száz év múlva senki sem fog emlékezni rá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!