Beszólt az ATV egykori ismert híradósa utódjának

2024. január 31. 06:26

A veterán televízióstól Gesztesi Károly fia veszi majd át a stafétát.

2024. január 31. 06:26
null

Hétfő délelőtt kiderült, hogy a néhai Gesztesi Károly fia, Gesztesi Máté fogja átvenni Gajdos Tamás helyét az ATV Híradóban. Gajdos novemberben hirtelen távozott a csatorna hírműsoraiból. Gesztesi elmondta, hogy örül a kihívásnak és hogy valami új és izgalmas projektbe foghat. Most Gajdos Tamás szólalt meg utódjával kapcsolatban – írta meg a 24.hu.

A veterán híradós nemrég a story.hu-nak nyilatkozott a kérdés kapcsán.

Az utódomként most bemutatott Gesztesi Mátét tisztelem a színházi és filmes szakmában mutatott kvalitásai miatt, de legyünk őszinték: a híradózáshoz eddig nem túl sok köze volt. Egy fiatal, tehetséges csapat állt így vele ott most össze, de láthatóan továbbra is hiányzik közülük egy ismert, megfelelő tapasztalattal és szakmai presztízzsel rendelkező húzónév, aki hitelesíti és megadja a híradó korábbi években kialakult presztízsét

– fogalmazott az egykori műsorvezető, aki kiemelte, hogy merész vállalás a csatorna részéről, hogy néhány hónappal a választások előtt a mély vízbe dobnak egy tehetséges, de új híradóst.

Na de hát teher alatt nő a pálma. Természetesen sok sikert kívánok neki és a csapat többi tagjának is

– tette hozzá Gajdos.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dictator
2024. január 31. 09:46
Ogre
formaegy-2
2024. január 31. 09:30 Szerkesztve
Olvasni tud, mimikája is van hozzá (színész), szereti ha szerepelhet, stb.stb. Az ATV értékrendnek megfelel. Miért ne lenne jó? Az "agytröszt" vendégeik okosabbak? ))))))))))))) Vagy Krug?))))))))) Ennyi.
sagirdilsiz-2
2024. január 31. 08:06
Az a szakmai háttér, hogy a tanító néni megtanította olvasni, és most (vagy már végzett?) a Szent Pál Akadémia hallgatója.
KILÓ
2024. január 31. 08:04
Kicsit túlértékelik a hírfelolvasást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!