Katonai szakértő mondja meg, mikor törhet ki a III. világháború

2023. december 02. 20:39

„Ez katasztrofális következményekhez vezetne az egész világban” – mondta az alezredes.

2023. december 02. 20:39

„A világon jelenleg 114 fegyveres konfliktus zajlik. Ez egy elképesztő szám. A nemzetközi globális békeindex is azt mutatja, hogy a legtöbb tényezőben folyamatosan romlottak az adatok” – közölte Vukics Ferenc alezredes a Patrióta legújabb videójában.

Jelentős problémának számít az is, hogy megvan annak a veszélye, hogy még több ország kapcsolódik be a fegyveres konfliktusokba. „Az amerikai katonai és politikai vezetés pedig egyre inkább tart Tajvan megszállásától” – jegyezte meg a szakértő. A műsorban kiemelte az alezredes, hogy a nyugati elemzők évtizedek óta arról beszélnek, hogy az USA vezető hatalma fokozatosan gyengül.

„A hegemón hatalom gyors hanyatlásában senki sem érdekelt.

Ez katasztrofális következményekhez vezetne az egész világban.

Egy lassú, biztonságos átmenetben érdekelt mindenki. Ebben a nemzetállamoknak nagyon fontos szerepe lehet. Egy válságálló Magyarországra és egy felnőtt nemzetre van szükségünk” – mondta Vukics Ferenc.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Youtube

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2023. december 03. 11:01
Nem egy szívderítő kimondani, de szinte teljesen biztos, hogy az uralkodási tébolyban szenvedő háttérhatalmi maffia és társai előbb-utóbb kirobbantanak egy világháborút, ami gyakorlatilag akár az emberi társadalom végét is jelentheti.
lajajakab11
2023. december 03. 09:49
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
Aegopolis.
2023. december 02. 23:20
No és mikor tör ki? Vagy ez csak egy reklám, hogy nézzem meg a műsort, mi is a szakértő jóslata?
Akitlosz
2023. december 02. 22:38
Az origón minden nap kitör a világháború. Kétszer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik