Váratlan bejelentés: távozik a híres rádiós Balázséktól

2023. december 11. 09:24

Nagyon szomorúak vagyunk, de a legjobbakat kívánjuk neki, és reméljük, hogy megtalálja a számításait – írják a műsor Facebook-oldalán.

2023. december 11. 09:24

„Szeretnénk ezen a felületen is megerősíteni a mai adásban elhangzottakat. 15 együtt töltött év és közös munka után Vadon Jani januártól elbúcsúzik a Rádió 1-től és a Balázsék című reggeli műsortól” – olvasható a műsor Facebook-oldalán.

Mint írják, Vadont új kihívások vonzzák és szeretné megvalósítani egy sor régóta dédelgetett álmát.

„Kicsit olyan ez számunkra, mint amikor egy családtagunk külföldre költözik. Nagyon szomorúak vagyunk, de a legjobbakat kívánjuk neki, és reméljük, hogy megtalálja a számításait” – írják a bejegyzésben.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krez
2023. december 12. 00:54
Mennyi befásult vén kommentelő prédikál itt, közbe meg a mondandótokból lejön, hogy 20iqval egy poént/iróniát se tudtatok értelmezni, de a komcsizás meg ez “kiafaxom” még megy. Fogadjátok el, hogy kereskedelmi rádióban egyik legsikeresebb műsor vezető volt éveken át, és ha kicsit is tisztiábban lennétek a dolgokkal azt is tudnátok, hogy ő pont sokra tartja magyarságot/magyar földet. Nem minden fekete/fehér. Akinek meg a bartókot hallgat csak annak üzenem, hogy ideje szélesebbre nyitni a világot mert úgy jársz majd mint most az öreg komcsik, és csak mondod magadét de nem látod h szembe mész a pályán;)
Lakat1983
2023. december 11. 23:15
Egy hiperaktív bolsilibsivel kevesebb.
KBA98
2023. december 11. 17:17
Mitől híres?
Érdizoli
2023. december 11. 16:03
Na, hála az égnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!