Tucker Carlson: Magyarország egy élhető demokrácia

2023. december 14. 15:21

Az amerikai jobboldali tévés személyiség ezúttal olyan helynek nevezte hazánkat, mint „amilyen Amerika volt 1988 körül.”

2023. december 14. 15:21
null

Tucker Carlson a Real America's Voice amerikai jobboldali kábeltelevízió War Room nevű műsorának a vendége volt, az adásban pedig Magyarországról is szó esett. 

A tévés személyiség védelmébe vette hazánkat a sztereotípiákkal szemben, és elmondta: „Magyarország egyáltalán nem egy radikális hely, az nem egy jobboldali bioszféra, 

inkább egy olyan hely, mint amilyen Amerika volt 1988 körül” 

– utalva az amerikai konzervativizmus fénykorára, hiszen az az év a Ronald Reagan-elnökség második ciklusának vége volt. 

Teljes mértékben beazonosítható világ, mérsékelt, az ellenzék hangja nem csak szabadon hallható, de hangos is. Ez egy olyan demokrácia, amelyben az ember élni szeretne, ugyanolyan szabad a sajtó, mint nálunk” – magyarázta Carlson.

Tehát az a kép, miszerint ez valamiféle jobboldali boszorkánykonyha lenne, egyszerűen egy őrültség. 

Mindenkinek javaslom, hogy menjen oda. Nagyon szép ország, remek emberekkel és kiváló ételekkel” 

– folytatta.

Ha valaki kívülről azt állítja, hogy Magyarország egy radikális hely..., nos, ha Anne Applebaum azt mondja, hogy ez egy náci hely, akkor erre azt mondom, hogy éppen Anne Applebaum egy totalitárius gondolkodó” – utalt a politikai kommentátor az amerikai liberális történészre, aki az elmúlt években többször nevezte a magyar berendezkedést egy autoriter rendszernek. 

--

Nyitókép: Tucker Carlson a Turning Point Action USA konferencián beszél West Palm Beach-en 2023. július 15-én (Forrás: GIORGIO VIERA / AFP)

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Verdbenekhy
2023. december 20. 12:22
Persze - ő azért nem itt él! Aki ott él annak itt "élhető"...
Lajoss
2023. december 14. 18:50
Mennyiért vettük ezt a srácot? 😂😂😂😂
szarvas-2
2023. december 14. 18:42
Ja. Tárgyilagos. Anna Aplebaum amugy "zionista" CIAközeli-a férjével együtt(Sikorsky)-akit a Tusk ujra "szolgálatbahelyezett" külügyérként. Igy már nem csak a "német" Annalena Baerbock a nyiltan(!) CIAkőzeli miniszter..
Kormánypárti2
2023. december 14. 18:09
A bllibsik szerint Orbán bárkit megvesz zsebből, miközben szerintük csődben az egész ország. :DDD Tucker Clarson meg köszöni szépen jól van és kurvajól megszedi magát csupán abból a nézettségből, ahogy a ballibsi médiaellenszéllel szemben bemutatja Magyarországot, Orbánt. A fasz ballibsik még azt sem fogják fel, hogy ha Clarson csak a yútúbon tolná a műsorait, akkor is szarrá keresné magát az elszigetelődött Orbánnal, a diktatúra Magyarországgal, mert hiába erőlködnek a hülye komcsik, az emberek egy része nem hülye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!