Szabadnapos forradalmárok

2023. december 06. 22:03

Pankotai Lili ha nem a dohányboltban, akkor épp médiahaknin van. Nagy Ervin gyógyulgat.

2023. december 06. 22:03
Ábrahám Róbert
Ábrahám Róbert
Pesti Srácok

„A Margit híd jól járható. A Karmelita környéke nyugodt. Az MTVA előtt sincs Sziget Fesztivál. Valami bűzlik! A megfojtott ellenzéki sajtó munkatársa kezel Orbánnal, majd kérdez és választ kap. Gyanakszom! A felesleges stadionok megtöltve, ügyeskedő jegydílerek kínálják portékáikat tízszeres áron, hol sport-, hol popkulturális eseményekre. A lesajnált nemzeti válogatottunk épp az Eb-re készülődik, míg az elszigetelt miniszterelnök meg Macronhoz. Valami nem stimmel!

Hát tanárjaink már finnül oktatnák a walesi bárdokat? A Partizán, 444, 24.hu, Telex, HVG, RTL és a többiek szabadon elmondhatnák, amit csak akarnak? Már nem vernék a melegeket a nyílt utcán? Nem nyomorgatnák a baloldali művész urakat? Vagy mégis mi a fene történik itt? Hol vannak a forradalmárok? Hova lettek az ellenállók? Bezárta őket Orbán Navalnij mellé a börtönbe, vagy kilökte őket az ablakból? Hát csak nem csinált tán olyat.

Azon olvasóink kedvéért, akik nem bírják a drámát és a vért, gyorsan le is szögezném: nem! Nincs baj, megnyugodhatnak. Forradalmáraink jól vannak. Sőt, mi több! Nagyon is jól. Csak ahogy az a kínai típusú orosz diktatúrákban lenni szokott, a szabadságharcosok szabadságon vannak. A Pad Thai Forradalom átmenetileg szünetel. Pankotai Lili ha nem a dohányboltban, akkor épp médiahaknin van. Nagy Ervin gyógyulgat. A nagy publicisták meg valahol Thaiföldön, vagy valamelyik degeszre tömött plázában Black Friday és kari között félúton.

 A rapperből lett vállalkozó, webshop-üzemeltető, dékás Rocky Balboa, vagy mozgalmi nevén noÁr pedig épp a következő RTL-es show-jára készülődik, ezúttal egy olyan ellenfél ellen, aki járt már a Douglas férfi részlegén is (a korábbi ellenfelei leginkább a női részlegen mozogtak otthonosan). Mondjuk noÁr esetében kifejezetten támogatandó bármi, ami nem zene. Aggódni azonban nem kell. Ha a Sztárbox idei évada véget ér, és az idő is enged kicsit, az ellenállás folytatódik egészen a fesztiválszezonig. Hiszen írva vagyon: júliusban és augusztusban Che Guevara is megpihen. Ősszel azonban újult erővel feszülnek a hatalomnak lázadó fiaink és lányaink, hogy a tél beköszönte előtt már a következő évad harcosainak szurkoljanak a nagy képernyős OLED előtt.

Ahogy azt már a régiek is megmondták: a forradalom felhizlalja gyermekeit.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

***

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ekeke1
2023. december 07. 11:11
Keresztény ünnepek előtt, Karácsonykor a verbális őrületük szabadul el leginkább, a "kiírtanám az összes keresztényt" bajtai-barangó félék, de a gáborgyörgyöktől is lehet számítani csudás eszmefuttatásokra..
Gullwing
2023. december 07. 09:07
Esik a hó és hideg van....🤣🤣🤣🤣 A forradalom szünetel....😂😂
sagirdilsiz-2
2023. december 07. 08:42
Be kell írni a képkeresőbe: Lehet-e egy forradalmárnak hasmenése?------- és mindjárt meg lesz a plakátjuk is.
Pernahajder
2023. december 07. 06:19
Micsoda okádék népség ez a Pestises Rácok, pfuj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!