Megszólalt NoÁr Nagy Ervin kiütéséről: Pofázni a pult mellől mindig könnyebb...

2023. október 31. 15:10

Nem hagyta szó nélkül az aktivista-rapper a színész kiütését ért reakciókat.

2023. október 31. 15:10
null

Ahogy arról a Mandineren is beszámoltunk, Nagy Ervin kikapott a hétvégi Sztárbox műsorban Árpa Attilától. Számos reakció érkezett erre, és most közösségi oldalán szólalt meg Molnár Áron „noÁr” is, a műsor másik szereplője. 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Lentulai Krisztián

Mozgástér blog

Idézőjel

Menő akart lenni, de kivagyi lett. Igazságos akart lenni, de pojáca lett.

NoÁr először is számolgatással egybefűzött nosztalgiázásról ír posztjában: „Mert én utánaszámoltam és 10 bunyóm volt 100 kg feletti boxolókkal. Mind igen emlékezetes volt..Az egyik után 1 hétig nem tudtam normálisan rágni, volt, amikor az orromra kaptam párat, ami után 2 hétig sípolt az orrom, ha levegőt vettem és az első gyomrosomat is 100 kilóstól kaptam, ami után 3 napig nem igazán tudtam normálisan lélegezni”. 

Szerinte Ervin „ahogy volt lehetősége a legkorrektebben vállalta a vereségét és nem keresett szaros kifogásokat. Beleállt. Mint ahogy beleáll olyan közügyekbe is, amelyekbe senki nem mer. Nem most került életében először padlóra, nem most veszített el először csatát, de mindig felállt és ment tovább és megy tovább, mint egy igazi harcos!”

Bár minden fanyalgó ennyire tökös lenne, ennyire vállalná a felelősségét és ennyire beleállna közügyekbe. Csak hát ugye pofázni a pult mellől mindig könnyebb... csináljátok utána”

– írta.

Nagy Ervin egyébként egy korábbi interjújában úgy fogalmazott, „régen a kocsma előtt rendezte el a konfliktusait”. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: noÁr Facebook-oldala

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2023. november 01. 08:16
Sajnos nem áll meg ez a magyarázat áronka! A védenced rengeteg pénzért állt oda, mentünk volna mi is annyiért! Ráadásul egy arrogáns faszkalap, a viselkedésével sokak utálatát vívta ki magának. Többek között én is élvezettel néztem, ahogy kiütik ezt a szopadékot a ringben! Szerencséjére, most még csak a ringben!
Zolotarjov
2023. október 31. 20:43
Csehov: Potrohov..:)
Xplorator
2023. október 31. 20:06
Egy gerely neked is beleállhatna a hátadba, nyelvgyilkos, prosztó, börtönszlenges proli...
mnmn
2023. október 31. 20:01
"ennyire tökös lenne, ennyire vállalná a felelősségét " Mennyiért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!