Rossz az optikája, hogy a Katona József Színház DK-tagoknak kínált csoportos jegykedvezményt

2023. december 01. 21:24

Miközben egy olyan főpolgármester-helyettes felügyeli, aki szintén DK-s.

2023. december 01. 21:24
null
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„Rossz az optikája, hogy a Katona József Színház DK-tagoknak kínált csoportos jegykedvezményt, miközben egy olyan főpolgármester-helyettes felügyeli, aki szintén DK-s, hívtam fel a figyelmet a Szubjektív vitaműsorban.

Donáth Anna október közepi cikkének az volt a célja, hogy a DK-n kívüli ellenzéki szavazók körében szerezzen népszerűséget, ehelyett válság robbant ki a párton belüli, amit mutat a bajai polgármester pártból való kilépése. Ezzel a párt most már egyetlen egy vidéki polgármesterrel sem rendelkezik, minimálisra szűkült a párt önkormányzati szintje és fenyeget az a veszély, hogy a Momentum Budapestre szorul, valamint az is, hogy két európai parlamenti mandátuma helyett csak egy lesz jövő június után.

Sajnálom, hogy a fővárosi közvetlen választást visszahozni kívánó Mi Hazánk javaslat vitájában elsikkadt, hogy - még ha a hátsó szándék látszik is - mégiscsak a népszuverenitás visszaerősítéséről lenne szó Budapesten.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/Kovács Attila


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SimplyRed
2023. december 03. 09:59
Kedves újságíró/média munkás/ ellenzéki mosdató ember! Itt nem az optikája rossz a dolognak, hanem az a képmutatás zavaró, amit te és a hozzád hasonlók (lásd Csintalant) vért izzadva próbáltok kimagyarázni. A Fidesz mint minden hatalmon lévő politikai erő maga egzisztenciáját is építgeti, mi ezzel együtt, ennek a tudatában választottuk meg őket (mert valljuk be minket is zavar, de ezzel együtt is jobb választás, mint az egyéb alternatíva). Azonban az ellenzék a te segítségeddel is azt próbálja eladni a szavazóinak, hogy bezzeg ők a megtestesült tiszta kezek. No ez itt a gond és kedves dk- vendég kommentelők ti is ennek az eszközei vagytok, ha tudtok róla az a baj, ha nem az is baj.
nempolitizalok-0
2023. december 02. 19:31
Annak sem túl jó az optikája, hogy a libsi és a bolsi pártokat a nyugat pénzeli. Nyilván nem szívességből.
Palakon
2023. december 02. 18:35
Az optikája?
belabarva
2023. december 02. 17:00
Rossz az optikája, majd Hatschek Béla megjavítja. Az a szarkenegetés amit ez az ősz buzi előad az leírhatatlan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!