Verebes István is megszólalt a DK-s jegymutyival kapcsolatban: Jogos a felháborodás!

2023. december 01. 17:39

A rendező szerint ugyanakkor kell legyen más árnyalata is a történetnek.

2023. december 01. 17:39
null

Verebes István is megszólalt a Katona József Színházban kitört botránnyal kapcsolatban. Mint ismert, a Demokratikus Koalíció tagjai hatalmas kedvezményt kaptak a jegyárakból, amennyiben alá tudták támasztani, hogy valóban tagjai a Gyurcsány-pártnak. Az esetet számos művész és közéleti szereplő elítélte, miközben Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármester csak annyit mondott: a DK-nak sok olyan tagja van, aki nem engedheti meg magának, hogy vegyen egy színházjegyet.

Ezt is ajánljuk a témában

Verebes István a Frisshírek podcastműsorában is beszélt a témával kapcsolatban, a jobboldalisággal nehezen vádolható művész szerint jogos a felháborodás a Katona József Színházban történt DK-s jegykedvezmény-ügyben.

Nem tudom, igaz-e. Élek a gyanúperrel, hogy azért ennek valamilyen árnyalata kellett legyen”

– tette hozzá.

„Az egész más, ha a DK azt mondta, hogy megveszünk hat teltházat és a Máté Gabiék (Máté Gábor, a Katona József Színház igazgatója – a szerk.), miután hat teltház van, azt mondják, hogy harminc százalékkal olcsóbban adjuk. Felteszem, ha a Mi Hazánk vagy a Fidesz venné meg, annak is megadnák a harminc százalékot. Nem tudom” – fűzte hozzá Verebes István.

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alphaville
2023. december 03. 11:42
Ezt nagyon tudják a kommunisták, relativizálgatni, kenni a szart mindenfelé magukról...
Denia
2023. december 02. 21:50
Milyen más árnyalat? Tényleg ennyire gerinctelen gusztustalan férgek vagytok? Visítanátok mind, mint a nyűvek, ha ilyen előfordulna mondjuk a Nemzetiben, hogy fideszpárttagkönyvre kezdvezményt adnak. Még a New York Times is ettől lenne hangos.
catalina11
2023. december 02. 16:46
Volo 2023. december 01. 19:19 Ez szégyen Verebes!' hát nem látom, hogy a zsidók különösebben szégyenlősek lennének.. Egy zsidó rabbi : "Lenne bűntudatom, lenne bennem is szégyenérzet, kritizálnám magam, lennének erkölcsi aggályaim, gátlásaim, de te is tudod, hogy mi nem értjük ezeket a fogalmakat. És mi prosperálunk az emberek fölött."
catalina11
2023. december 02. 12:07
Verebes gusztustalan volt, gusztustalan van, gusztustalan lesz....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!