Reagált Orbán Viktor a prágai lövöldözésre

2023. december 21. 18:07

Gondolataink és imáink az áldozatok családjával vannak, írta az X-oldalán a miniszterelnök.

2023. december 21. 18:07

Orbán Viktor a közösségi oldalán fejezte ki részétét a péntek délután Prágában történt lövöldözés áldozatainak és hozzátartozóinak részére.

Mélyen megrendített a prágai Károly Egyetemen történt szörnyű lövöldözés. Gondolataink és imáink az áldozatok családjával vannak

– írta a miniszterelnök.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax-2
2023. december 22. 04:53
A prágai Károly Egyetemen történt tegnapelőtti HALÁLOS LÖVÖLDÖZÉS--MELY 15 DIÁK HALÁLÁVAL VÉGZŐDÖTT--EGYENES KÖVETKEZMÉNYE A MOSTANRA NAGYON ROSSZÁ(!!!) VÁLT CSEH POLITIKÁNAK S IGY A BELPOLITIKÁNAK IS. Túl sok a cseheknél és Csehországban a kritikátlan NYUGAT MAJMOLÁS, "ORBÁN ELLENESSÉG" ÉS A VAD LIBERALIZMUSRA HAJAZÓ LINKSÉG. Olyannyira, hogy még a Prágában élő JELENTŐS MAGYAR KÖZÖSSÉG is áldozatául esett--akiknek nagy része Szlovákia magyarok lakta részéből származott oda, és nagy kár értük, hogy "elcsehesedtek"....
CsakOlvas
2023. december 21. 19:47
Bajnokom, azért te sem az ész bajnoka vagy néha. A diplomácia(igen, ez is az, nem valami hirtelen támadt érzelgősség, egyáltalán nem gyenge utalással Gyurcsány krokodilkönnyeire) szabályszerűen működik, a protokollnak pedig előírásai vannak, amiket Te nem ismersz, csak próbálkozol hülyeségekkel. Kis segítség: tömeggyilkosság != baleset/katasztrófa. De ha nagyon nem megy, iratkozz be egy OKJ diplomataképzőbe.
lájkbajnok
2023. december 21. 19:38
Chekke-Faint lájkbajnok 2023. december 21. 18:40 Ebben egy árva hang nincs arról, hogy Orbán részvétet nyilvánított volna az összeomlott székely kollégium áldozatainak. Lapított, majd miután napok múlva rákérdeztek az orbáninfón, azt mondta, ez Semjén dolga.
rasdi1
2023. december 21. 18:51
"Orbán Viktor a közösségi oldalán fejezte ki részétét ..." Mi az a "részét", amit O.V. kifejezett a közösségi oldalán. Szerintem ő nem így írta. Slendriánság a mandi szerkesztői részéről. Csak néhány esetben reagálok az ilyenekre, de így is elég gyakran "kötözködöm".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!