Orbán Viktor az európai jobboldali összefogásról tárgyalt a spanyol VOX elnökével

2023. december 09. 20:34

A megbeszélésen az európai parlamenti választást megelőző kampányidőszak közös teendőiről, a választások tétjéről: a nemzeti szuverenitás megvédéséről volt szó.

2023. december 09. 20:34
ABASCAL, Santiago; ORBÁN Viktor; MILEI, Javier

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton az argentin fővárosban kétoldalú tárgyalást folytatott Santiago Abascallal, a jobboldali spanyol VOX párt elnökével – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.

A megbeszélésen az európai parlamenti választást megelőző kampányidőszak közös teendőiről, 

a választások tétjéről: a nemzeti szuverenitás megvédéséről volt szó. A magyar és a spanyol pártvezető megerősítette elkötelezettségét a folyamatosan erősödő európai jobboldali pártok összefogásának elmélyítése mellett – írta közleményében Havasi Bertalan.

(MTI)

Nyitókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (j) és Santiago Abascal, a spanyol Vox párt elnöke Buenos Airesben 2023. december 9-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 


 

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 10. 16:26
A szélsőjobbos hulladékok között a csüngőhasú…🤮
Hohokam
2023. december 10. 13:02
Megint szigetelődik az Orbán elfele. Folyamatosan, és keddre már bukni is fog. Mert senki sem figyel rá. Bizony.
lájkbajnok
2023. december 10. 11:08
A szuverenitás durva megsértése, belügyekbe avatkozás. Hivatalban levő kormányfő a hivatalban levő vezetővel találkozzon. Ők képviselik az országukat.
Autofocus
2023. december 10. 10:32
Szűkül a nemzetközi baloldal ánuszgyűrűje, érzik, hogy nagy kúposztás lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!