A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Most kellene bedobni a törölközőt, és leállítani a meccset

2023. december 11. 11:22

Nézem a dollármédia szokásos hisztijét Ukrajnával kapcsolatban.

2023. december 11. 11:22
Ursula Von Der Leyen és Volodimir Zelenszkij
Apáti Bence
Apáti Bence
Facebook

„Nézem a Sztárbokszot, a versenyzőket, akik sok esetben nincsenek egy súlycsoportban. 

Se a szó szoros, se a szó átvitt értelmében. 

(Szegény Jenő pl. 7 kiló mínusszal volt kénytelen bunyózni a túlmozgásos forradalmár ellen.) 

Ilyenkor az első pár mozdulat, ütés, vagy a akár a lábmunka alapján megítélhető, hogy ki a jobb; könnyen eldönthető, hogy ki az aki győzni fog. 

És ha túl nagy a tudásbeli különbség, ha valamelyik fél gyorsabb, ha nagyobbat üt, ha nehezebb, akkor bizony repül az a bizonyos törölköző. 
Hogy megóvja a gyengébbet. 
Hogy ne szenvedjen komolyabb sérülést. 

Vagy még rosszabb ne történjen vele. 

A boksz nem játék, maradandó agysérülést is lehet szenvedni, de kómába is lehet esni, amiből sajnos ritkán szokott felépülni fel a versenyző.  

Ilyenkor az edző dolga, hogy bedobja a törölközőt.
Még akkor is, ha előtte a vakmerő résztvevő bátran fogadkozott, hogy nem is visznek efféle tárgyakat a sarokba. 

És persze a vezetőbíró is ott van, akinek többek között szintén az a feladata, hogy leállítsa a meccset, ha úgy érzi a tragédia ott kopogtat a csarnok ajtaján. 
Inkább egy vesztes meccs, mint a halál..

Nézem a dollármédia szokásos hisztijét Ukrajnával kapcsolatban. 

Még több fegyvert akarnak.
Ukrajna különben elveszítheti a háborút.  
Mondják. 
Visítják. 
Hörgik. 
Pedig Oroszország és Ukrajna nincs egy súlycsoportban. 
Az orosznak több a katonája, a fegyvere, vannak atomtöltetei. 
Ukrajna könnyebb, gyengébb, és vesztésre áll. 

Ezt is ajánljuk a témában

Meg van fogva. 
Szédeleg. 

Most kellene bedobni a törölközőt, és leállítani a meccset. 

Azonnali tűzszünetre és a béketárgyalások megkezdésére van szükség, nem pedig kegyetlen, és szívtelen edzőkre, akik a haláláig hajszolják.”

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal/AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. december 13. 08:29
Tudod nernyik faszfej, a ruszkikat már megszopatta a kedves európai komisszárbandád kétszer is, a minszki egyezmények kapcsán. Talán tanultak valamit belőle. Látszik is, a tanulásuk eredménye az eltelt év során. Nagyon hülyék lennének, h megint belesétálnánk egy minszki utcába, azért, hogy 3-5 év múlva egy állig felfegyverzett nyugattal folytassák ott, ahol most abbahagynák. Remélem nem teszik és eljönnek Csapig. Addig is szólj a vétótlan geci köpcösnek, hogy a nemzeti inzultáción a népe azt izente neki, hogy a szankciók károsak, ezért jobb lenne ha se a 12. csomagot nem szavazná meg vétótlan csicskaként, meg a soktucatnyi hosszabbítást se szavazgatná meg vétótlanul félévente. De megszavazza. Mert egy szar megzsarolt csicska, akit a tettei buktatnak meg, amikor sunyi módon hazudozik.
llnnhegyi
2023. december 12. 00:28 Szerkesztve
Ukrajna vezetője Zelensky fasiszta bérháborút vállalt!. Ukrajna orosz nyelvű állampolgárait kezdje kiirtani. Ki kell provokálni az oroszok támadását! Mindent megkap. Pénzt,fegyvert, politikai támogatást.EU és NATO tagságot!! Újjáépítésre dollár százmilliárdokat! Árulja el nekünk Ukrajnát, áldozzuk be,bukjon Oroszország!!!! De jó lesz, oszt keksz! Soros,Biden, Blinken Nuland Stoltenberg,, Ursula Metsola Borell megígérték. -------------------- ---------------------- Rábasztak! Oroszország nyerésre áll. Zelensky fasiszta áruló! Biden Pelosi Blinken Nuland Soros Stoltenberg usademokraták gyakorlatilag háborús uszítók provokálók bűnösök. Dögöljenek meg! .
FeketeFehér
2023. december 11. 23:06
Ukrajna honvédő harcot folytat. Oroszország meg támadó rombolást. Ukrajna az önvédelemhez elég erős, de még erősebbé kell tenni.
FeketeFehér
2023. december 11. 21:10
Az oroszok teljesen megbolondultak. Nyíltan fenyegetik a balti államokat és Finnországot, az ennél is agresszívebb orosz csőcselékelit pedig európát. Növelni kell Ukrajna katonai támogatását, és európa védelmi képességeit. Az oroszok nem békét akarnak, hanem uralmat szerezni olyan területek, népek felett, akik egyátalán nem kérnek az orosz megszállásból, vagy az orosz befolyású helyi uralomból. Oroszország az elmúlt időszakban számtalanszor sértett meg nemzetközi egyezményeket, és semmi nem mutat arra, hogy az agresszív orosz horda visszavonulna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról