Lebukott a jászapáti Grincs

2023. december 22. 17:12

A férfi rendszeresen visszatért lopni, ám egy szemfüles rendőr elcsípte.

2023. december 22. 17:12

A gyanú szerint 2023. december 17-én éjjel egy jászapáti kertészetben egy 21 éves férfi kiborított három cserép babérmeggyet és ellopott négy, összesen 40 ezer forint értékű, 1,7 méteres lucfenyőt – írja a Police.hu.

A tulajdonos később egy árokban találta meg a fákat. A rendőrség arról számolt be, hogy a tolvaj két nappal később ismét meglátogatta a kertészetet,

ekkor kilenc darab, 100 ezer forint értékű lucfenyő bánta a tettét.

Másnap visszatért a kertészetbe, és négy fenyőfát vitt magával. A Jászapáti Rendőrőrs járőre szabadidejében megfigyelést végzett a helyszínen, ami nagyon sikeres lett, hiszen az elkövető december 21-én 21 óra körül bement a kertészetbe, és egy lucfenyővel a hóna alatt távozott.

A rendőr szolgálatba helyezte magát, elfogta a tolvajt, és előállította a rendőrőrsre, ahol lopás bűntett miatt hallgatták ki.

A fiatalember elmondta, hogy a fenyők darabját 1000 forintért adta el.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Police.hu

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Globalfake
2024. január 07. 00:43
inkább lőtte volna fejbe, ilyen selejtes geci kár a bolygóra, így is van belölük elég
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!