Lakatos Márk: „Egyre kevesebb szabad ember van ebben az országban”

2023. december 09. 10:10

A stylist szerint attól izgalmas egy társadalom, ha abban szabad és bátor emberek élnek.

2023. december 09. 10:10

Lakatos Márk stylist volt az atv vendége Rónai Egon portréműsorában. A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy november végén Lakatos egy szivárványszínű szoknyában, menyasszonynak öltözve szaladgált Budapesten. Hogy miért tárta a közönség elé ezt a meglehetősen furcsa vizuális élményt, arról ide kattintva olvashatnak.

Ezt is ajánljuk a témában

A beszélgetés során a műsorvezető felidézte, hogy Lakatos Márk azt posztolta az Instagramjára, hogy szükség lenne sok szabad és bátor emberre. „Kevés van körülötted?” – tette fel a kérdést Rónai.

Azt gondolom, hogy ebben az országban van egyre kevesebb szabad ember.

Egyre kevesebb ember hiszi el azt, hogy érdemes bátornak maradni” – húzta alá. Lakatos szerint attól izgalmas egy társadalom, ha abban szabad és bátor emberek élnek.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. december 14. 12:35
A fickó annyira tanácstalanul csodálkozik rá a számára természet által adott nemi ösztönökre, hogy az izgalomtól azokkal nem tud mit kezdeni. Ezért próbálgat ki minden nemi bugyutaságot. Egy átlagember ilyesmit az iskoláskor elött szokta önmagával lerendezni, de legkésöbb serdülökorban. Márknak ez nem sikerült, talán még 80 éves korában is azon fog morfondírozni, hogy: "Èn most fiú voltam, vagy lány?"
2023. december 14. 12:30 Szerkesztve
Kell az ilyen ember is, különben nem lehetne definiálni a normalitást. Ha nem lenne sötétség, világosság sem lenne. Gyurcsány is azért kell, hogy a hazaszeretet az ö általa alkotott sötét háttérböl fényesen ki tudjon emelkedni.
Megtalálta
2023. december 11. 14:56
Ratyinews: helyzetjelentés a frontról: Itten má nincsenis szabaccság se! Köszönjük értékes nyilatkozatát.
Selamat
2023. december 10. 18:39
Természetesen csak az a szabad ember, aki semmi másból, semmint a bátor buziságából tud csak megélni. Ez is csak hülyébb lesz, oszt annyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!