Nőnek öltözött férfiak, Nagy Ervin és Noár is ott volt Lakatos Márk szürreális könyvbemutatóján (VIDEÓ)

2023. november 25. 18:28

Megmutatta magát az eseményen a liberális „ízlés”.

2023. november 25. 18:28

Drag queenek – nőnek maszkírozott férfiak – valamint számos balliberális híresség is részt vett Lakatos Márk könyvének bemutatóját – látható egy a TiktTokra feltöltött videóban. 

A celebek és a nőnek öltözött férfiak között feltűnt Nagy Ervin színész, valamint Molnár Áron „Noár”, balliberális aktivista is. De részt vett a rendezvényen a korábban drogkereskedelemmel gyanúsítottHerczeg Zoltán, designer is, valamint Sváby András, az atv műsorvezetője is megtisztelte jelenlétével a feltehetően avantgárdnak szánt eseményt, amelyet „művészeti” műsorok is színesítettek, többek között egy férfi rúdtáncos bemutatója.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2023. december 10. 13:18
Ezt is megértem. Gyerekkét arra kellett vigyáznom /60-as évek /, hogy a zöld nyilvànos vécéket pásztázó, sunyi buzik szeme ełől elmenekülhessek. Ezek a sunyi buzik most háborítatlanul vigéckedhetnek. Hát ezt is megértem.
Palmimi85
2023. december 01. 16:18
Nagyjából 15 milla, amiért ccsak kézbe venném ennek a csupaszcsigába oltott buzi csótánynak a könyvét, de a "könyv" kiagyalója ne legyen a közelben! Én ennyire taksálom. Nem több és nem kevesebb... Ez nem más, mint a könyv és a józan, normális emberek megcsúfolása...
catalina11
2023. november 28. 13:48
Tombol a fertő! A tombolán a főnyeremény, egy éjszaka Lakatos Márkkal. Nem nem számít.
PeterWeber
2023. november 28. 09:11
🤮🤮🤮
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!