Kisült-e már...

2023. december 23. 17:09

Különben is, ez a Boldog bizonyosan ukrán. Azokról mondta Orbán, hogy övék a világ legkorruptabb országa.

2023. december 23. 17:09
null
Lendvai  Ildikó
Lendvai Ildikó
Népszava

„Na nem. Azt ne is várják, hogy a miniszterelnök ezt énekli. Mármint a »Kis karácsony, nagy karácsony, kisült-e már a kalácsom?« kezdetű karácsonyi dalocskát. Régi szép idők, hol vagytok már, amikor a parlamentben még »Boldog karácsonyt!« felkiáltással tért ki a kellemetlenebb kérdések elől. 

Karácsonyt ismert okokból nem jó emlegetni, minek sulykolná a főpolgármester nevét, de Boldog Istvánnal még nagyobb a baj. A volt fideszes képviselő éppen egy korrupciós ügy vádlottja, a vád 6 év börtönt kér szegény fejére. Egy olyan, szinte mindennapos apróságért, hogy társaival lezsírozták a pályázatokat, a nyertesek ennek fejében 10-20 százalékot adtak vissza Boldogéknak. Nem is értem. Egy ilyen csekélységért zaklatni egy becsületes embert, amikor vannak, akik Mr. 25 vagy 30 százalék néven híresültek el.

Különben is, ez a Boldog bizonyosan ukrán. Azokról mondta Orbán, hogy övék a világ legkorruptabb országa. Ő csak tudja, szerintem van külön, testreszabott korrupciómérő centiméterszalagja. Különben honnan tudná, hogy Ukrajna megelőz minket.

Szóval most nincs se Boldog, se Karácsony. Esetleg az »Áldott Szentestét!« kívánsággal lehetne próbálkozni, csak nem hívnak egyetlen ellenzékit se Szentestének!”

 

Nyitókép: Ficsor Márton

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2023. december 25. 22:19
maradtál, büdöskomcsi!
Bodzay
2023. december 25. 14:23
Lesült- e már...?
bokrosbirka
2023. december 25. 12:09
Drága Cenznéni, képzelje odakozmált a kommunista diktatúra!
zsolt196969
2023. december 25. 11:40
A múmia visszatért. 4 rész. Szánalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!