Francesca szava Isten szava

2023. december 19. 20:16

Na jó, némi túlzással, de most olyan jólesett ezt írni.

2023. december 19. 20:16
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Na jó, némi túlzással, de most olyan jólesett ezt írni. Amúgy a »bezzegromániázó« kis becstelen, hazug pondrócskáknak meg az ezeket tátott szájjal bámuló hülyéknek kellene leginkább elolvasniuk az alábbiakat - mi ugyanis tudjuk, csak megírni nem tudjuk ennyire pontosan, ennyire tökéletesen. Íme”:

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. december 22. 07:41
Megint jár a pofád , te tolvaj szarházi? Te beszédhibás törpe fidesz bohóc!!!
Bell & Sebastian
2023. december 20. 11:50
abcd2k! Gyanúm szerint Bayer inkább epikus, az ezzel járó terjengősséget akarattal nyesi enigmatikussá. Francesca jó filmes, kiváló arány- és ütemérzékkel, de más és bővebb szókészletet használ. A kettős vagy többes személyiségben rejlő lehetőségek kihasználása nem új találmány. De mi hájcsá, azon felül, hogy egyenáramú villamos motor. Szerintem a felszín alatti genetikus összeütközés. A kertaljai turmixban mindig benne a többes személyiség, ennélfogva kiszámíthatatlan. Azt gondolja, hú de izgalmas eljátszani, hogy sokan vagyok. Szerintem a Fideszben ez népbetegség, de én ráadásnak még rosszmájú is vagyok.
Bell & Sebastian
2023. december 20. 11:17 Szerkesztve
sagirdilsiz-2! Természetesen a biológiai- és társadalmi nem nem szükségszerűen azonos. A kézzel írt levelek korában, ami nem mostanában volt, elég magas szinten műveltem az írásképelemzést. Abba kellett hagynom, mert rájöttem arra, nem akarok belelátni a lélek mélyére, pontosabban: nincsen jogosítványom rá. Kivétel talán a bűnüldözés, de még arra sem tartozik minden részlet. Egyébként a sikeres elemzés kulcsa az empátia, ezt számtalan krimiben megénekelték mások. Az empátia árnyoldala meg a saját személyiség feloldódása egy másikban. Gyakran az a tanulság, jobb hülyének lenni, nem kell mindent tudni, mert egyszerűen szükségtelen/fölösleges.
Bell & Sebastian
2023. december 20. 10:31
Francesca férfi. Grafológia alapfokon. Könnyűtollú. Nem véletlenül Bayer alteregója? Mert kinézem belőle. Túl sokat foglalkozik a saját előzenekarával, lassan értékesebb brand, mint a sajátja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!