Feltörték, majd félmeztelen nőkkel és pornóvideókkal árasztották el a gödöllői Fidesz Facebook-oldalát

2023. december 28. 18:12

Erősen 18+-os tartalmakat posztolnak Vietnámból.

2023. december 28. 18:12
null

Öt napja pornográf videók jelennek meg a Fidesz gödöllői szervezetének Facebook-oldalán – szúrta ki a Telex. A 2011-ben létrehozott oldalon december 23-án jelent meg az első lenge ruhás hölgyet tartalmazó videó

amelyben a félmeztelen hölgy a kamera előtt kóricál.

Azóta csak és kizárólag ilyesmi tartalmak jelennek meg az oldalon.

Megjegyezte a Telex, „a videókon konkrét aktus vagy teljesen meztelen ember nem szerepel, mert a Meta mesterséges intelligenciája azt egyből kiszúrná és letiltaná, inkább fehérneműs vagy feltűnően alulöltözött nők jelennek meg a képeken, amik átcsúsznak a cenzúrán”. A profilt az átláthatósági adatlapja szerint most Indonéziából és Vietnámból kezelik.

Hasonlóan feltörték Mága Zoltán hegedűművész Facebook-oldalát is, bár ott „csak” bugyuta videókat osztanak meg, de azt már több mint fél éve.

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2023. december 29. 13:26
A balos ellenzéknek nagy gyakorlata van -minden országban - sztrájkoltatni, tüntetéseket szervezni, diákokat mozgósitani, fotomontázsokkal ellehetetleniteni az ellenfelet, riportokat közzétenni nemzetközi adókon angolul értő és beszélő fiatalokkal, akik negativ fényben mutatják be az illető országot. Kitűnő nemzetközi kapcsolatokkal rendelkeznek humanitárius segitséggel készitenek angol feliratos trikókat, jelmezeket, molinókat, abból a célból h. a BBC, CNN, ZDF, ARD és a sok SAT-TV adó nézői is értsék, miért a tűntetés. A mainstream médiában ismét műsoron vagyunk OV-ral a brüsszeli terem elhagyása miatt, bár ezt a Kanzler tanácsolta és az ukránok további támogatását előbb a német Bundestagban és a holland parlamentben is el kell majd fogadtatni, de ezt csak en passant emlitik meg a külföldi és talán a magyar sárdobáló cikkek - az irás végén, amit az átlag olvasó nem szokott elolvasni... Marad tehát a lejárató CIM.
august
2023. december 29. 12:30
:)) A fészbukon győztes alakulat, nem ma kezdte. 2002-ben tömegével lepték el a polgári oldalak fórumait a trollok, azzal a fölütéssel, hogy hogy akarnak kormányozni, ha még a honlapjukat sem képesek megvédeni. És íme eltelt 20 év, és ugyanott vannak a képzett trollhadseregükkel. Jobbak a túlélésben, és tehetségben mint a politikusaik, akik mögöttük állnak. A tehetségtelen fakezű bandától már csak egy vidéki Fideszes honlap meghekkelése a legnagyobb fegyvertény.
herceg-3
2023. december 29. 08:41
Legalább nem buzik meg hímringyók, ádámcsutkás kurvák vannak a fotókon, mint lieberálisoknál...! :D :D
Aerion
2023. december 28. 22:54
Lángszóróterápiára van szükség. De tőlem lehet napalm is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!