Egészen elképesztő vádakkal támadja Orbán Viktort a Direkt36 szerzője

2023. december 02. 15:23

Az újságíró szerint a magyar miniszterelnök lépése „orosz, nem pedig magyar érdekeket szolgál”.

2023. december 02. 15:23

Orbán Viktor miniszterelnök több alkalommal is kifejtette már, hogy Ukrajna EU-s tagságának tárgyalása egyáltalán nem időszerű. Legutóbb erről pénteken, a Kossuth Rádióban beszélt a miniszterelnök.

„Az, hogy Orbán Viktor nyíltan ellenzi Ukrajna EU-csatlakozását, teljes mértékben ellentétes saját, régóta kitűzött politikai céljával, az úgynevezett »határon átnyúló nemzetegyesítéssel«” – fogalmazott X-bejegyzésében Panyi Szabolcs.

Az újságíró szerint „ez orosz, nem pedig magyar érdekeket szolgál”.

A vonatkozó posztot ide kattintva tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: UNION EUROPEENNE / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 03. 18:26
A csüngőhasú a Putler bábja ….🤮
Tommaso
2023. december 03. 13:59
Egészen MEGALAPOZOTT vádakkal támadják Orbán Viktort. Az újságíró szerint a felcsúti magyar diktátor lépései folyamatosan orosz, és kinai, nem pedig magyar érdekeket szolgálnak. Ennek A HAZAÁRULÓNAK a HAZAÁRULÓ JOBBOLDALI ELŐDEI ( gr Tisza, Horthy, Bárdossy) is idegen érdekeket szolgáltak. Ők anno osztrák és német államérdekeket. A fenti állitásaim tucatnyi rezsimrajongó próbálta meg cáfolni, de az egész bagázsnak egyetlen (ellen)érv sem jutott atz eszébe. Valós történelmi tények ellen nem is könnyű, ez igaz.
koronaszepe
2023. december 03. 10:12
Szerintem 2023. december 03. 08:47 --- Erre valók a csatlakozási tárgyalások, mi is végigtárgyaltunk vagy húszat... Magyar érdek, hogy az összmagyarság egy politikai szövetségi rendszeren belül éljen - ennyit tudunk tenni reálisan a nemzetegyesítésért -, valamint magyar érdek az is, hogy egy erős, szovjetizáló orosz hatalom ne legyen sikeres, ill. ne legyen közös határunk vele.
Szerintem
2023. december 03. 08:47
"koronaszepe 2023. december 02. 22:11 Ez nem egy elképesztő vád, hanem egy szomorú tény." ------------------------- Tény? És hol van rá a bizonyíték? Csak mert egy, az amcsik fizetett dezinformációs ügynöke ezt írta? Vagy ha valaki nem akarja tönkretenni a saját országát, az maga a Putyinizmus? Putyinisták azok az agrárgazdák is, akik nem akarják, hogy az ukrán dömping szar ellehetetlenítse a gazdaságaikat? Ez most csak egy ízelítő volt, amíg le nem zártuk önvédelemből a határt, de Ukrajna EU csatlakozásával az ilyen dolgok csak még és kivédhetetlenül hatványozódnának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!