Bunyó a köbön: „bandaháború” tört ki a 4-6-oson

2023. december 05. 07:03

Két csoport verekedett össze a villamoson, elképesztő jelenetek zajlottak.

2023. december 05. 07:03

A TikTok-on terjed egy videó a budapesti éjszakáról, azon belül a 4-6-os villamos vonaláról. „Túlélőtúrák a 4es6ossal” – írják a felvételen.

A videóban kettő, részegnek tűnő csoportot látunk, akik 

artikulálatlan hangon üvöltöznek egymással és ütik-vágják egymást, ki-be hullámoznak a villamos és a peron között, 

miközben a többi utas elképedve bámulja az attrakciót.

Íme:

Nemrég az 1-es villamoson is verekedés tört ki.

Nyitókép: TikTok

 

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. december 05. 17:09
Nem lenne baj, ha rendőrök lennének a közlekedési eszközökön, pl. a szentendrei HÉV -en is, sőt a megállóban és a Margit Híd aluljárójában is!
2023. december 05. 14:15 Szerkesztve
A ballibsik annak érdekében, hogy igazolják az állításaikat bármilyen provokációt, aljasságot képesek megcsinálni. Bizonytalanságot, félelmet kelteni, fellazítani, ez a baloldali kultúrharc! Magyarországon nem voltak antiszemita megnyilvánulások. Félő, hogy a DK támogatta baloldali antiszemiták megrendezett jelenetekkel próbálnak tenni azért, hogy legyenek, és igazolhassák a hazugságaikat, és antiszemitázhassanak és nácizhassanak. A saját akciójukat a kormánypropaganda hatásaként feltüntetve. Pressman szavai a fentiek előhírnökei.
2023. december 05. 13:56 Szerkesztve
Túl jó híre volt már Budapestnek, kellett egy kis lejáratás! A DK vagy a Momentum szervezte? Az EP-ben mikor fognak panaszkodni Cseh és Tsi.
Lami66
2023. december 05. 12:41
Erre mondják, hogy ingyencirkusz: páran csinálják és egy csomó ember bámulja, kamerázza. Rendes helyen pár tökös átlagpolgár rendet rak, eltakarít, a többiektől kis taps és mindenki folytathatja az útját. De ebből nem lesz semmi mert már mindenki a telefon kamerájába kapszkodva retteg és utána azonnal megy sírni valamelyik közösségi oldalra. Ezeknek a hőzöngőknek addig van nagy hangjuk míg páran körbe nem állják őket. De amit látom egy egész villamoson nincs 1 tökös legény se. Ha most lenne gyerekem, tuti nem uszodába, nem focipályára vinném, hanem ketrecharcosnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!