Az előttünk álló néhány hónapról

2023. december 15. 15:11

Megy a levesbe a régi brüsszeli elit. Marad kívül Ukrajna.

2023. december 15. 15:11
G. Fodor Gábor
G. Fodor Gábor
Origo/888

„Jön a pénz Brüsszelből. Megy a levesbe a régi brüsszeli elit. Marad kívül Ukrajna.”

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Miguel Medina/AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. december 16. 21:03
Ukrajna romokban hever. Mindent elbukott. Szegények! NATO nincs. EU 25÷50 év múlva esetleg.
alexandrosz-2
2023. december 16. 20:54 Szerkesztve
Az előttünk álló pár hétröl se tudsz semmit. Amit tudunk az eltelt évek alapján: Nem jön a pénz Brüsszelből, sőt elvettek újabb pénzeket is. Nem megy a levesbe a brüsszeli elit. Se a régi, se a még régebbi, forognak körbe körbe. Nem mellesleg a vétótlan köpcös geci gazdád megszavazta mindet, engedelmeskedett mindnek. Vétótlanul. Volt olyan maoista komisszár, amelyik remdszersen meg is pofozhatta. Büntetlenül. Nem marad kívül Ukrajna, erről már régen döntöttek, pénzelik is ezerrel - a vétótlan köpcös geci szavazatával. De miért hazudozol ilyen szarul te aljas gnóm?
pipa89
2023. december 16. 08:33
Csak remélni tudom, hogy minden így fog történni. Vannak nyomasztó érzéseim Mammon mindent és mindenkit felvásárló képességével kapcsolatban. Nagy tapasztalata van a jenki vetített demokratikus választásokból. Szóval csak abban bízhatunk, hogy lesz elegendő csatorna, ahonnan befolyhat a nyugat-európai választópolgárhoz a szükséges információ, de még akkor is ott lesz a kérdés, hogy lesz-e egyetlen Mammon-mentes politikus a szavazáskor nemzetállamonként??!
llnnhegyi
2023. december 16. 00:20
Pelso j ! -:))) Kudarcos napjaid voltak. Neked bírni kell!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!