A Fidesz magidentitása mindig ugyanaz maradt

2023. december 26. 09:28

Antikommunista és nemzeti.

2023. december 26. 09:28
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Bár kissé összefüggéstelenek a Megváltó születésének ünnepére irt hozzászólás állításai, azért megpróbálok válaszolni rájuk:

1️. Kezdjük a végén: nem vagyok sem MSZP sem DK sem Momentum szavazó, sőt éppen azért kezdtem közéleti tevékenységbe, hogy minden erőmmel és szerény eszközeimmel akadályozzam, ahogy csak tudom a volt állampárt és bomlástermékeinek hatalomba való visszatértét.

2. Ami a Fideszt illeti: bárhol is álltak, a magidentitás mindig ugyanaz maradt: antikommunista és nemzeti. Ezért nem léptek be 1992-ben a kommunista apák (MSZP) és a reformkommunista gyerekeik (SZDSZ) által szervezett Demokratikus Charta mozgalomba, amelynek egyetlen valódi célja, a korábbi állampárt politikai elszigeteltségének megszüntetése volt.

Szóval valahogy így gondolom, kedves Ákos. Amit pedig egyesek ünnepeinek metafizikai ürességéről írtam, azt továbbra is fenntartom.”

Fotó: FICSOR MÁRTON

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. december 30. 13:28
2023-ban hivatalossá vált, hogy a magyarországi jobboldal hazát árul. 54 európai ország ( jobb-, és baloldaliak egyaránt ) egyetértett abban, hogy Orbán - Putyin trójai falova Az orosz birodalmi érdekeket nemcsak európai szövetségesei érdekei elé helyezi, hanem saját hazája nemzeti érdekei elé is.
gekk
2023. december 27. 11:47
Hazug és tolvaj. Amúgy. Ennek bármennyit fizethet orbit, hülye marad. Még az orbitcsicskák sem olvassák, annyira ostoba.
lofejazagyban-2
2023. december 27. 08:39
elég buta megmondói lettek a fidesznek. Tomika, tudod kik votak még antkommunisták és nemzetiek? A nácikok.
UgyeletesFoApolo
2023. december 27. 02:33
Azért látszik a kommenteken meg a lájkolókon, hogy el lett rendelve a fóbiásoknak a karácsonyi túlóra. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!