A biztonság arról is szól, hogy ne legyünk kiszolgáltatva keleti diktátoroknak

2023. december 02. 15:51

A mi szövetségesünk a NATO, és mindent meg fogunk tenni, hogy megtartsuk ezt a szövetséget.

2023. december 02. 15:51
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Nekünk szociáldemokratáknak a biztonság arról is szól, hogy ne legyünk kiszolgáltatva keleti diktátoroknak. A mi szövetségesünk a NATO, és mindent meg fogunk tenni, hogy megtartsuk ezt a szövetséget.

Itthon pedig azokra a hazafias katonákra támaszkodunk, akik arra esküdtek, hogy akár életük árán is megvédenek minket. Nem pusztán jár nekik az elismerés, hanem kötelességünk mindent megtenni értük. Az árnyékkormány honvédelmi programjában kiemelt szerepet kap egy erős, jól kiképezett, megbecsült katonaság létrehozása.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: PETER KOHALMI / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2023. december 10. 13:15
Most hogy megint ráérek: a Kurva anyádat plovdivi lamantin és mellesleg a biciklitolvaj fiának is, a pofátokon nem ég le a bőr, mocskos belga, mi szenvedést okoztatok a magyaroknak, húzhatnál már a tengerfenékre te undorító fehérjehalmaz!
llnnhegyi
2023. december 04. 09:38
Gyurcsány Ondó Ferencné, az Apró villa erkélyéről kiáltotta ki: Feri nem ágaskodik többé!! Szétnézett, Gréczy Zsoltra pillantva: félreköpött! Más után kell fizetnie.
salátás
2023. december 04. 08:56
ez a tehén nagyon komoly szereptévesztésben van
moricka13-3
2023. december 04. 03:52
Megfeszülhetnek, sőt bele is gebedhetnek Gyurcsány/Dobrevék a hatalomért folytatott minden elviséget nélkülöző harcukba a jól bevált lenini úton, Őkelméknek a magyarok többsége jóvoltából még színlelt szociáldemokrataként maskarádézva sem terem már Babér soha honosan!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!