Videón, ahogy Hadházy komótosan tépkedi le a kormányzati plakátot

2023. november 26. 15:59

A politikus közben a véleményét is jól megmondta.

2023. november 26. 15:59
null

Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: Mérő Vera „sugárban okádik” az egyik kormányzati állásponttól. Erről itt írtunk bővebben. Hadházy közben a plakátoknak esett neki komótosan.

Ezt is ajánljuk a témában

Míg Mérő Vera közösségi oldalán megosztott bejegyzésben, Hadházy Ákos egy videóban fejtette ki nemtetszését, komótosan nekiállva egy kormányzati plakátnak.

„Megjelentek országszerte ezek az újabb gyalázatok... gyakorlatilag egy fasiszta jellegű propagandakampányt látunk az önök pénzéből” – jelentette ki az országgyűlési képviselő, aki ezután hasonló tevékenységre biztatta követőit.

„Tudjuk, hogy ezzel nem állítjuk meg, mégis mindenkit arra biztatnék, hogy a környezetében rongálja ezeket a plakátokat. Egy plakát megrongálása nem bűncselekmény” – tette hozzá a politikus.

 

Fotó: Hadházy Ákos/Facebook

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalapali2
2023. november 27. 04:12
Megérett a doki egy zárthelyi elmekórtani megfigyelésre! Ez nem egyeztethető össze a képviselőséggel, a megfelelő parlamenti bizottságnak lépnie kell! Zuglóiak büszkék lehetnek választotjukra!
iimre
2023. november 26. 22:40
"bodosoldier-2 nov. 26. 16:37 Na,ha én látok valakit plakátot szaggatni úgy elveremnhigy lefossa az inát. Aztán mehet panaszra a lódoktorhoz.)))" Ne bántsátok, annyit kaptok érte, mint egy rendes emberért! Hagyni kell beszélni és tevékenykedni ezeket, láthattuk '22-ben, simán elriasztják maguktól és a ballibsi oldaltól a bizonytalan embereket.
Obsitos Technikus
2023. november 26. 21:50
"A Tolna megyei városban nem sokan lepődtek meg, amikor kiderült, hogy Hadházy Ákos reformátusként a helyi evangélikus istentisztelet látogatta meg. - Akkor lett elegünk belőle, amikor bermudanadrágban jött be a templomba orgonálni. Már elnézést kérek, de az Isten házába így mégsem léphet az ember! Arról nem beszélve, hogy láthatóan csillogni akart a zenében, nem a gyülekezetét kísérte, hanem magát szórakoztatta, az ilyesmi pedig legalábbis ízléstelen - fakad ki a szekszárdi református gyülekezet egyik tagja. "
Obsitos Technikus
2023. november 26. 21:50
"A kampányban Ákos egyáltalán nem dolgozott, nem ment a választópolgárok közé, a feladatokat édesapja végezte el helyette. A körzetét nem is nyerte meg. A képviselő-testületbe sem került volna be, mivel a listán előtte volt egy cigány képviselőjelölt. A választás utáni napon Árpád fiával, Ákossal együtt felkereste a helyi Fidesz-vezetőket, először számonkérve azt, miképpen előzhette meg egy roma Ákost a listán, majd utána szó szerint könyörögve, könnyek között kérték, hogy a listáról ne a cigány politikus, hanem Ákos kerüljön be a közgyűlésbe, hiszen - ahogy ők fogalmaztak - ő mégiscsak állatorvos... Végül a Hadházyéktól érkező lelki nyomás eredményeként a cigány politikus visszalépett a listáról, aminek köszönhetően Ákos bekerült a képviselő-testületbe. "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!