Orbán a brüsszeli elitet kritizálta, Daniel Freund pedig azon nyomban a védelmükre sietett

2023. november 10. 10:43

A német EP-képviselő az X-oldalán reagált a miniszterelnök interjújára.

2023. november 10. 10:43
null

Orbán Viktor péntek reggel interjút adott a Kossuth Rádiónak, a miniszterelnök többek között arról beszélt, hogy a brüsszeli vezetést „foglyul ejtette egy globalista elit, pénzügyi csoportok” és a „döntéseiket ezeknek a csoportoknak az érdekei motiválják”. 

Nem pedig a magyar, német, francia vagy éppen olasz emberek érdeke. Ezért kell változást elérni.”

– fogalmazott Orbán Viktor.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezzel kapcsolatban pedig egyből billentyűzetet ragadott Daniel Freund német EP-képviselő, majd azt írta közösségi oldalán, hogy Orbántól ez egy gusztustalan kijelentés volt. A végén bejelölte Charles Michelt, az Európai Tanács elnökét, mondván Orbán kijelentésére valószínűleg nem érkezik válasz majd tőle. 

Nyitókép: Alexis Haulot / Európai Parlament

 

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palmimi85
2023. november 11. 13:27
Ez akancsi buzi jobb lenne, ha nem pofázna bele a dolgainkba, és elhúzna jó büdös pi................., oda biztos nem vágyik, mehet vissza huggyos józsi seggébe! vagy soros alexéba!
Szürke Testvérek
2023. november 11. 09:56
Gusztustalan? Izlések és pofonok különbözőek. Lényeg az, hogy teljesen igaza van Orbán Viktor miniszterelnök úrnak.
hahota
2023. november 10. 18:44
"Ezzel kapcsolatban pedig egyből billentyűzetet ragadott Daniel Freund német EP-képviselő, majd azt írta közösségi oldalán, hogy Orbántól ez egy gusztustalan kijelentés volt." Szerintem meg a buzulás, a fasszopás, a fasz segglyukba helyezése a gusztustalan dolog. Kinek a pap, kinek a papné.
NokiNokedli
2023. november 10. 17:12
A hülye gyereknek nem tetszik az igazság?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!