Trombitás Kristóf: A nézettségért folyó harcban egyre több minden „belefér” az RTL számára (VIDEÓ)

2023. november 18. 20:29

Trombitás szerint az elmúlt három évtizedben emberi mivoltukban aláztak meg gyanútlan szereplőket a csatornánál.

2023. november 18. 20:29

Trombitás Kristóf legújabb videójában az RTL-lel foglalkozott. Szerinte az elmúlt három évtizedben emberi mivoltukban aláztak meg gyanútlan szereplőket a csatornánál. „Szegény, kiszolgáltatott emberek családi drámáit mutogatták főműsoridőben, nárcisztikusokat emeltek piedesztálra, tehetségkutatókban tehetségtelenekkel kábították a népet” – mondta Trombitás Kristóf.

Kétségtelen tény, hogy a Mónika show, a Való Világ és most a Sztárbox is jó példa arra, ha illusztrálni szeretnénk az RTL kétes hírnevét.

Szerdán a Mandiner is beszámolt róla, hogy egyre inkább úgy néz ki, a nézettségért folyó harcban egyre több minden „belefér” az RTL számára.

Trombitás Kristóf legújabb videóját itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2023. november 19. 13:17
Jó példa számukra, hogy még te is beleférsz a fidesznek.
Skywalker_bp
2023. november 19. 08:56
Trombitás egyébként a legfrusztráltabb Fidesz szolga. Neki kommenteltem életemben elôször, amikor Nagy Imrét fikázta és azt írta róla. Lehet, Vmi férfiasság megcsillant benne a halál kapujában. Vmi ilyesmit. Érted . Trombitás. Aki úgy mûködik szerintem hogy otthon görcsöl hetekig azon, hogy mondjon vmi kurvanagyot. De szegényt mindig leállítják. Most az eutanáziával próbálkozik, de nagyon. Akkor Nagy Imrével tette erre kísérletet. Kis lègypiszok vagy Krisi. Buta ahhoz, hogy nagy témát találj. De mindig hátrazavart belsô széljobb ellenzéknek még jó lehetsz. Ez a szereped a pitbullok keneljében. Nem több. Bizonyám.
Skywalker_bp
2023. november 19. 08:47
Na, ez a megadroid Trombitás megint látott egyet a félszemével. Hogy mi fér bele az RTL-nek, akinek eddig is minden belefért. Pedig hogy Trombitásnak mi fér bele, ami nem RTL, arról azért lehet szép leltárt lehet csinálni. Nézzük, mi fér neki bele. Belefér, hogy a frissen félrekúrt TóthGabi kenyeret szeljen és a kenyérre keresztet vessen aug 20-án. Belefér, hog az Origo quasi soft pornót nyom a cikkei mellé. Belefér, hogy a kormánysajtó kussol arról: a magyar katolikus egyház elsummantotta (nem verte a hívek elôtt nagydobra) a hívei jelentôs része elôtt a szinódust. És persze beleférnek Habony kaszinói, aki élô helyiségkamera adásban borul Ibizán a kokaincsíkra. Szia Krisi!
5m007h 0p3ra70r
2023. november 18. 23:47
És mégsincs nézettségük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!