Színházi baleset: Horváth Lajos Ottót is kiengedték a kórházból

2023. november 16. 16:09

Szász Júlia szerdán mehetett haza.

2023. november 16. 16:09

Már jobban vannak a Nemzeti Színház színészei. Szász Júliát és Horváth Lajos Ottót pénteken szállították kórházba, mert a Rómeó és Júlia második felvonása közben, a színfalak mögött négy métert zuhantak az emelvényről.

Szerdán a lapunk beszámolt róla, hogy délután Szász Júliát hazaengedték a kórházból.

Csütörtökön pedig már Horváth Lajos Ottó is elhagyhatta a kórházat

– tájékoztatott a Nemzeti Színház a Facebook-oldalán. „Neki is mielőbbi gyógyulást kívánunk!” – írták.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2023. november 16. 22:02
A díszlet elbontásának elrendelésében hibázott Vidnyánszky, de az Országos Mentőszolgálat is hibázott, mert azonnal ki kellett volna hívnia mindkét félnek a Rendőrséget. Sem Vidnyánszky, sem az OMSZ nem hívta ki a rendőrséget! És a Munkavédelmi Hatóságot is értesítenie kellett volna Vidnyánszkynak. Tehát 3 hibát is ejtett a színházigazgató! Ez Dr. Magyar György ügyvéd véleménye. Elmondta az ügyvéd úr, hogy Csák Jánosnak semmi köze Vidnyánszky felmondásához, lévén, hogy nem a miniszter Vidnyánszky főnöke. Egyes színházigazgatóknak valóban Csák a főnöke, de Vidnyánszkynak pont nem ő a főnöke. Ezért Vidnyánszky nem is lemondott, hanem a munkáltatójánál (ami egy gazdasági társaság, nem a minisztérium) felmondott. Egy vezetőnek kutya kötelessége ilyen malőr esetén felmondani, mert kifelé neki kell vállalnia az erkölcsi felelősséget akkor is, ha közvetlenül nem ő a baleset felelőse. Ráadásul Vidnyánszky a darab rendezője is volt, és a baleset idején éppen a színházban tartózkodott..
5m007h 0p3ra70r
2023. november 16. 20:16
6 hét gipsz, utána 3 hónap rehab, plusz fél év míg minden a régi lesz. Sok erőt, kitartást a gyógyuláshoz.
pollip
2023. november 16. 17:49
Mielőbbi teljes gyógyulást!
Türelem
2023. november 16. 17:45
Elgondolkodtató...Kádár alatt ilyen "intellektusokat" - tommaso, recyiprotyi, kunfia, pelso, stb - sikerült a magyar ugaron kinevelni.....s csodálkoznak, hogy Lipóciában az egyszerű boltos is primitív bunkónak tekinti őket....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!