Ön mit gondol Ukrajna uniós csatlakozásáról?

2023. november 11. 11:50

A nemzeti konzultáción erre is választ adhat!

2023. november 11. 11:50

Ukrajna európai uniós csatlakozása is szerepel a nemzeti konzultáció kérdései között – derült ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkárának szombati, Facebookon közétett videójából.

Menczer Tamás a videójában azt mondta: Ukrajnában jelenleg háború van, tehát 

ha az országot felvennék az Európai Unióba, akkor a háborút behoznák a közösségbe, és az uniós források jelentős része is Ukrajnához kerülne.

Emlékeztetett arra is, hogy Ukrajnában elvették a nemzeti közösségek, így a magyar nemzeti közösség már meglévő, úgynevezett szerzett jogait, és ezeket a jogokat a mai napig nem adták vissza.

„Ön szerint Ukrajnának helye van az Európai Unióban? Mondja el véleményét!” – fogalmazott az államtitkár.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: STR / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. november 18. 17:03
Nem.
Teréz Pitykéz
2023. november 14. 19:54
Már voltak egy unió tagja, most mit akarnak? Ez az unió is olyan mint a régi… vagy még gázabb!
alexandrosz-2
2023. november 12. 20:45
Majd ezt is megszavazza a vétotlan köpcös geci, mint eddig mindent: - 11 szankciót, partucat szankciohosszabbítást, - soktízmilliard euro tamogatást az ukranoknak, - üzemanyagot, gyógyszert, hadfelszerelést az ukránoknak.... A vétotlan köpcös feci egy szarrá zsarolt sunyi csicska. Nem azt kell figyelni amit hazudozik, hanem azt amit csinál!
Nasi12
2023. november 12. 13:54
Csatlakozniuk kell. Majd. Lesznek feltételek. Aztán ujabbak. Aztán megint ujabbak. Mint a mi EU s pénzeinknél. Kezdhetik a Turul visszarakásával Munkácson. Mert az OTP olyan mint az "ukrán"5 gabona.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!