A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Ne tegye el az esernyőt: péntektől folytatódik a szeles, esős idő

2023. november 16. 06:14

Pénteken a csúcshőmérséklet 7 és 13 fok között ingadozik.

2023. november 16. 06:14
null

A következő napokban, egészen a jövő hét elejéig az utóbbi hetekben tapasztalt, őszi időjárás várható majd, enyhe záporokkal, széllel és lehűléssel – írta meg a Köpönyeg.

Csütörtökön általában napos idő várható, de időnként növekvő felhőzetből északkeleten néhol gyenge eső, zápor előfordulhat. Reggelre néhány területen párássá, ködössé válhat a levegő. A Dunántúlon déliesre forduló, máshol nyugati szél lehet élénk. A hőmérséklet hajnalban -2 és +6 fok között, délután pedig 9 és 15 fok között alakul.

Pénteken sok felhő várható, és egyre több helyen eső, zápor, helyenként akár zivatar is kialakulhat. A magasabb hegycsúcsokon estétől vegyes halmazállapotú csapadék sem kizárt. Több helyen erősödik a szél, délutántól a Dunántúlon viharossá fokozódik az északnyugati szél. A csúcshőmérséklet 7 és 13 fok között ingadozik.

Szombaton rendkívül szeles idő várható, északnyugaton akár viharos széllel is. A Dunántúlon naposabb, keleten felhős idő várható, ott eső, a hegyekben havas eső és kisebb havazás is előfordulhat, míg a Dunántúlon helyenként záporok, hózáporok lehetnek. A hőmérséklet napközben 3-9 fok között valószínű.

Vasárnap a legtöbb helyen fagyos reggelre kell számítani, délután pedig 5-9 fok között alakulnak a maximumok. A kezdeti napos időt hamar felhősödés követi, bár kis eső, zápor csak elszórtan fordul elő. A szél ereje csökken, már csak helyenként lehet élénk.

A Hétfői és keddi napokra borús idő várható. Hétfőn elszórtan, míg kedden szélesebb körű csapadékkal számolhatunk. A délutáni hőmérséklet 6 és 12 fok között alakul majd.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kizokkentido
2023. november 16. 06:32
Ezt nem láttuk jönni. (ja ezt nem ide..)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról